Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhtemelen yine yönetimin hepimizin +- kabul edeceği bi kadro kuracağı ama kasım gibi hocamızın serzenişleri ile beraber yıkıma ugrayacagımız bi sezon olacak

Vasat üstü, kaliteli 2 bekimiz oldu. Kanat ve orta saha işini düzgün bir şekilde halledebilirsek bu 2 bek bize bu sezon bayağı güzel pozisyonlar izlettirebilir. :hat:

Satış değil pazarlamadır o
10481.jpg

Baskan aciklama yaparken 2_3 defa düsünmeli

Diger klupler bas bas paralari Leylaya yapiyorlar o yüzden bu haldeler?

Diagneye 13 milyon avro veren kimdi,Sultangazispor mu?

Scout sadece genç oyuncu bulup önerme anlamına gelmiyor teknik direktör bir oyuncu profili anlatır Scout ekibi de şartlara ve istenen profile uygun oyuncuları bulup aktarır ama genç oyuncu olarak başarılı değil bizimkiler o ayrı

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
scout transferı genc oyuncu anlamına elbettekı gelmıyor ama norvec mıllı takımının sag bekıne scout dıyorsak burda sıkıntı vardır.Scout bılınmeyen oyuncular ıcın kullanılıyor.Ornegın hulkun japonyadan portoya transferı gıbı.Omar transferını dogru buluyorum ama scout oldugunu dusunmuyorum

Şöyle bir yorum dinledim , Diagne ilk senesinde Transfer ücreti sebebiyle ve eldeki tek forvet olmasindan dolayi taraftardan çok baski yedi, şimdi o baskiyi Falcao yüklendigi için bu sene daha basarili olacak, bence mantikli bu sene beklenenden fazla gol atar..

mensahı 19.05'te açıklamışlar tinerciler keşke bizde talisca'yı alıp 1903'te açıklasak ama öyle bir imkan yok maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt