Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.100
- 21.186
- 1.568
muhtemelen yine yönetimin hepimizin +- kabul edeceği bi kadro kuracağı ama kasım gibi hocamızın serzenişleri ile beraber yıkıma ugrayacagımız bi sezon olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Satış değil pazarlamadır oBence Satıs Muduru lazim kulube; aliriz ne de olsa SEXY KULÜBÜZ...
Satış değil pazarlamadır o
scout transferı genc oyuncu anlamına elbettekı gelmıyor ama norvec mıllı takımının sag bekıne scout dıyorsak burda sıkıntı vardır.Scout bılınmeyen oyuncular ıcın kullanılıyor.Ornegın hulkun japonyadan portoya transferı gıbı.Omar transferını dogru buluyorum ama scout oldugunu dusunmuyorumScout sadece genç oyuncu bulup önerme anlamına gelmiyor teknik direktör bir oyuncu profili anlatır Scout ekibi de şartlara ve istenen profile uygun oyuncuları bulup aktarır ama genç oyuncu olarak başarılı değil bizimkiler o ayrı
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sorun 13m vermesi değil, satamamaları.Baskan aciklama yaparken 2_3 defa düsünmeli
Diger klupler bas bas paralari Leylaya yapiyorlar o yüzden bu haldeler?
Diagneye 13 milyon avro veren kimdi,Sultangazispor mu?
Ceri Citesİste bu kadar sigsin kufur edecegimi nerden cikardin normal ama sana cevap verme geregi gostermek benim hatamdi muhatap alacagim kisiyi dogru secmeliydim ozur dilerim