Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 transfer yapacagiz
AHMET DENİZCİ: "İndirime yanaşmayan futbolcular Belhanda feguli mariona ve onyekuru olduğunu öğrendim. "cimbom ajans yine bilgileri vermiş
Malesef, Lemina ve Falcao tas degilde cam cikti usta.Geçen sene de bu forumda kimse gelmeyecek havası vardı.
Nzonzi
Seri
Lemina
Falcao
gibisinden taş gibi oyuncular geldi.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sag ve sol bek icin kimleri yedek dusunuyorsun renkdas?
Büyük ölçüde dedim zaten renktaş. Şu an ortasahaya sağlam yazacak bir adam yok. Ortasaha şu an daha elzem. Dediklerine katılıyorum.tamamlanmıyoruz moder leminanın önünde kimse yok. sprinter kanat yok. yedek 1 stoper lazım
Satar geri kiralarızneden stoke city
Bu hafta kimsenin bilmedigi genc ucuz 6 numara gelirse bu hesap biliyor diyicem
yok ya emreyi çizgiden uzaklaştırmamak lazım. o pozisyona evrilcek kadroda birisi varsa fegulidir yawBüyük ölçüde dedim zaten renktaş. Şu an ortasahaya sağlam yazacak bir adam yok. Ortasaha şu an daha elzem. Dediklerine katılıyorum.
Ama benim şahsen hayalimde Emre Kılınç'ı o dediğin ortasaha önde on numara pozisyonunda izlemek var. Kanatta da oynar on numara pozisyonunda da, bilekleri, şutları ve pasları iyi bir çocuk. Tabi dediğin gibi sprinter kanat lazım. Emre Kılınç'ın sağına soluna iki tane canavar gibi sprinter kanat koy arkasına iki sağlam ortasaha. Güzel birşey çıkabilir ortaya.