Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hafta kimsenin bilmedigi genc ucuz 6 numara gelirse bu hesap biliyor diyicem

Moder gibi biri gelsin de isterse Belhanda takımda kalsın. Orta sahada şutör bir adam olsun artık. Şut atmayan, gol katkısı sınırlı adamla olmuyor, olmayacak. Hele hepsi birden oynayınca ölüm gibi bir şey oluyor.

tamamlanmıyoruz moder leminanın önünde kimse yok. sprinter kanat yok. yedek 1 stoper lazım
Büyük ölçüde dedim zaten renktaş. Şu an ortasahaya sağlam yazacak bir adam yok. Ortasaha şu an daha elzem. Dediklerine katılıyorum.

Ama benim şahsen hayalimde Emre Kılınç'ı o dediğin ortasaha önde on numara pozisyonunda izlemek var. Kanatta da oynar on numara pozisyonunda da, bilekleri, şutları ve pasları iyi bir çocuk. Tabi dediğin gibi sprinter kanat lazım. Emre Kılınç'ın sağına soluna iki tane canavar gibi sprinter kanat koy arkasına iki sağlam ortasaha. Güzel birşey çıkabilir ortaya.

Moder- lemina iyi orta saha, belhanda da giderse bir adam daha alınır oraya

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük ölçüde dedim zaten renktaş. Şu an ortasahaya sağlam yazacak bir adam yok. Ortasaha şu an daha elzem. Dediklerine katılıyorum.

Ama benim şahsen hayalimde Emre Kılınç'ı o dediğin ortasaha önde on numara pozisyonunda izlemek var. Kanatta da oynar on numara pozisyonunda da, bilekleri, şutları ve pasları iyi bir çocuk. Tabi dediğin gibi sprinter kanat lazım. Emre Kılınç'ın sağına soluna iki tane canavar gibi sprinter kanat koy arkasına iki sağlam ortasaha. Güzel birşey çıkabilir ortaya.
yok ya emreyi çizgiden uzaklaştırmamak lazım. o pozisyona evrilcek kadroda birisi varsa fegulidir yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt