Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri bana şu Mensah olayını anlatabilir mi? Başkan bu adamı istemediğini söylemedi mi? Beşiktaş niye transfer çalımı biz aldık hehe triplerinde; 19.05’te açıkladılar boğaz otoban manzaraları muhabbeti... Ne oluyor?
Muhtemelen daha önce hayatında Beşiktaş'a adım atmamış birisine "Benim evim Beşiktaş" dedirtenleri çok da ciddiye almamak gerek. :danyal:

ALTAY
CANER SERDAR FALETTE GÖKHAN
OZAN GUSTAVO
RODRI MERTHAKAN THIAM
MURIÇ
Muhteşem fb kadrosu!! bizim bunlardan eksigimiz yok, hatta Kadiköyde seriyi 5 seneye çikaririz..

Moder'i en iyi ozetleyen video. Bu videoda Moder'i begendim, paslari iyi, kaleyi karsina aldiginda sut cekiyor ve en onemlisi top ile mesafe kat edebilen bir oyuncu. Ilgaz'in dedigi gibi oyle agir bir oyuncuya da benzemiyor. Son yillarda en buyuk sıkıntımız orta sahada oynayan oyuncularin kaleyi yoklamamasi. Prime Selcuk'tan sonra uzaktan isabetli sut ceken bir orta saha izleme sansimiz olmadi. Moder bu sezon 26 macta 60 sut cekmis.

şu iki polonyalının fm profilini paylaşında hülyalara dalak.. alacağımızdan değilde işte heves ediyor insan

1597691886683.webp

1597691927938.webp

anguttakilerde thiamı bonservissiz aldıklarına inanıyorlar.hic yoktan alacaklarına karsılık deselerdide inandırıcılıgını arttırmaya calıssalardı

interde lautoro denen bi forvet var bi yoklama yapsak abdurrahim başkanımla ne dersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt