Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moder ve kamil gelirse intihar ederim.gelmezlerse de intihar ederim.

Kesin bedavaya almışlardır !!! Geçen senede kruse gustavo gibi oyuncuların maaşı 2 2 buçuk diyorlardı. Vizyon başkanları çıkıp 64 milyonu 18 nasıl dusurelim diyordu. Sahtekar kuşlar
Ozan Tufan 3 milyon euro maaş alıyo diye haberler vardı.Ozan 3 alıyosa Kruse-Gustavo primsiz en az 5 milyon euro maaş alıyodur..

merhaba, ben polonya'da yaşıyorum. moder ve jozwiak isimleri çıktıktan sonra oyuncuların transferine ait haberleri takip ediyorum.

moder'in galatasaray'a gelişi hakkında son 24 saatte hiçbir olumlu haber bulamadım açıkçası.

sadece lech poznan'ın başkan vekili piotr rutkowski'nin bir röportajını buldum. orada kendisi şöyle demiş " jakub moder ve jakub kamiński için iki teklifi reddettik. bunu şu anda onlar hakkında konuşmak bile istemediğimizi gösterecek şekilde yaptık. elbette avrupa'daki yerimizi anlıyoruz. yaşamak ve gelişmek için satması gereken bir kulübüz."

eger yanlışım yoksa polonya'da as sport adında bir spor web sitesi ya da spor kanalı bilmiyorum. büyük ihtimalle yalan haber olduğunu düşünüyorum. ayrıca oyuncuya almanya ve italya'dan da teklifler olduğunu okumuştum. leh basınında yeni bir haber görürsem hemen sizi bilgilendireceğim.
17 Ağustos 2020 22:43 · juan kaan kural

Kasimpasa sportif direktor yardimcisi'nin dun yaptigi paylasim:

Ekli dosyayı görüntüle 89684

13 temmuz'da ayni kareyi paylasmis ve altina "degerli baskanim ile beraber" yazmis, ulkemizde enteresan seyler oluyor.
Screenshot_20200817-215417_Instagram.webp
Ergen bu ya önüne gelenle resim çekilmiş anladığım kadariyla babası önemli bir mevkide..

Bruma’ya 10 milyon bonservis verdik renkdas. Scout transferleri bu rakamlarin 5te1ine oluyo genelde. Tabi bizim scout icin 10 milyon basari sayilmali. Malum adamlar, islerini oturduklari yerden o kadar iyi yapiyolarki Diagne’yide 13 milyon gibi cuzi bir rakama aldik.

Bruma’ya 10 milyon bonservis verdik renkdas. Scout transferleri bu rakamlarin 5te1ine oluyo genelde. Tabi bizim scout icin 10 milyon basari sayilmali. Malum adamlar, islerini oturduklari yerden o kadar iyi yapiyolarki Diagne’yide 13 milyon gibi cuzi bir rakama aldik.
Bruma scoutingdir kelime manasını bilmeden konuşmayın.

Brumadan sonra herhangi bir scouting transferini doğru yapabileceğimize inanmıyordum şimdi de inanmıyorum moderi alamayız en fazla fiyat sorup olmadı yüksek istediler deyip çekiliriz. Haaland-delaney vb gibi...
bruma scout transferi değildi ki, gözünüzün önünde parladı ufak bir araştırma yaptılar baktılar oyuncu aslında free imiş, sonra anlaşmalar vs derken sonra bir baktık aa free değilmiş dedik. Yoksa emin olun 12 milyon euro falan verip oyuncu almazdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt