Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sattılar bile.
İstermisin birde ; o paranın 10 m euro'su ile hem kamil hem moder'i alıp gelsinler?

Olmayacak şey değil.
Umarım aldıkları parayı remy gibi yaşlı oyunculara harcarlar

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
18 Milyonun zaten 2.7 si rizeye gidecek kalan 15 in de en fazla 3.5 civarında rakamı transfere harcama şansları var, bir de ülke dışından adam almama sebepleri İtalya ve Arabistan dışında şike yapamadıkları için zor

KAP yok , istediklerini yapiyorlar.
Koc sagolsun, Para veriyor iste Rizeye, Kasimpasaya masa alti.

Lazio götü boklu Vedata 16 Mio € vercek.
yok daha neler.
Bunların hissedarları da geri zekalı rakam açıklanmasına razı ulan insan yatırım yaptığı para harcadığı bir kurumun faaliyetleri hakkında açıklama yapmamasına nasıl razı olur aklım almıyor, inşallah hepiniz batarsınız gerçi muhtemelen çoktan battınız

Van gobel'i nasıl unutursun Renktaş :(

Pasta kesmeye YETER!
Valla abi çok iyi hatırlamıyorum Van gobbel'i yaştan dolayı, ama internetten baktığım kadarıyla kalıp olarak baya iriymiş Gobbel ama Luyindama ile arasında en az 8-10 cm vardır. Ben Luyindama diyorum. :D

Sattılar bile.
İstermisin birde ; o paranın 10 m euro'su ile hem kamil hem moder'i alıp gelsinler?

Olmayacak şey değil.
Umarım aldıkları parayı remy gibi yaşlı oyunculara harcarlar

Pasta kesmeye YETER!

Pesimistliğin Fener'i bile Dortmund gibi hayal ettiriyor ama sen Fenerli olsaydın 2006-2010-2012'yi atlatsan bile 2016-2017 gibi kesin kahrından ölmüştün Ahmed.

Bütün üyelere sesleniyorum. Özellikle transfer döneminde bu işin cılkı çıkıyor. İyi futbolcu olabilir, kötü futbolcu olabilir ama Galatasaray'ın futbolcusuna, teknik ekibine, yöneticisine bu forumda hiç bir üye "mal, çöp vs" gibi yakıştırmalarda bulunamaz, saçma sapan lakaplar takamaz, küfür kısaltması kullanamaz.

Bütün üyelere sesleniyorum. Özellikle transfer döneminde bu işin cılkı çıkıyor. İyi futbolcu olabilir, kötü futbolcu olabilir ama Galatasaray'ın futbolcusuna, teknik ekibine, yöneticisine bu forumda hiç bir üye "mal, çöp vs" gibi yakıştırmalarda bulunamaz, saçma sapan lakaplar takamaz, küfür kısaltması kullanamaz.

buna Belhanda da dahil mi reis

Taraftarın annesıne kufur eden Belhanda bu gruba dahil mi?

Konuş be modum. Vur kafalarina kafalarina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt