Semih Genç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 6.373
- 3.435
- 2.418
Bu Thiam transferi araştırılmalı. Kulüp buna bir şey yapmalı, sessiz kaldıkça göz göre göre transfer şikesi yapıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında çubuklu en iyi bizim renklere gidiyor da işte Metin Oktay ve parçalının hatrı var. Bkz.2000,2001![]()
siyah beyaz güzelmiş
city tarzı takımları diyorsan onlar sponsor aracılığıyla para sokmuşlardı kulübe ki koç da bunu yaptı defalarca. bu seferki direk transfer şikesi, bedavaya oyuncu almalar, yüksek fiyattan sahte satışlar. sponsorla para sokmadan çok öte bi durumfenere ben şahsen kızmıyorum adamın parası var ve yolunu bulmuş kullanıyor biz züğürt oldugumuz icin sataşıyoruz yoksa adam herkesın yaptıgını yapıyor
tamam işte kanunda bunun cezası yokki ,senınde paran varsa sende yap bunu parası olan her takım yapıyorcity tarzı takımları diyorsan onlar sponsor aracılığıyla para sokmuşlardı kulübe ki koç da bunu yaptı defalarca. bu seferki direk transfer şikesi, bedavaya oyuncu almalar, yüksek fiyattan sahte satışlar. sponsorla para sokmadan çok öte bi durum
Inan dalga bile geçemiyorum fenerlilerin bu transfer mevzusundaki leylaliklariyla.iyce vasat olmuslar,konusmaya degmezFenerin kadrosu anadolu takımı gibi.Ben bizim ne yapacağımıza bakıyorum.Nasıl bir kadro kuracağız.Bu sezon yönetim ve hocanın son şansı.İki sene üstüste başarısızlık tolere edilemez.
futbolda zaten kanun üzerinde ceza olması gerekmiyor ki, nasıl uefa nezdinde ffp yi delen bu tür hamleler yasaksa tff nezdinde de limit engelini aşmak için yapılan bu hamleler yasak olması gerekiyor spor hukuku çerçevesinde.tamam işte kanunda bunun cezası yokki ,senınde paran varsa sende yap bunu parası olan her takım yapıyor
adam işi kılıfına uyduruyor yaptıgı yanlıs ama ben olsam bende yapardım adama el altından veriyor bonservsi oyuncuyu alıyor
bizlerde para olmadıgı için çıldırıyoruz adam takımı kurdu
Fatih alacaklarina karsilik feshetti,ikincisi 33 yasindaki yedek kaleci fatihle thiam bir olamaz.buna anca koyun fenerliler inanirFatih Öztürk ü siyasi malzeme yapmışlar resmen oyuna gelmişiz. Şimdi diyorlarki
Eee Fatih i de bedavaya Galatasaray a verdik
Dunyada ornegi var mi kasimpasanin yaptigi aciklamanin acabaBunlar billur geçiyor sanırım bu ne abi fb adına bir de camii yaptırın isterseniz. hayrına futbolcu mu verilir...