Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunların hissedarları da geri zekalı rakam açıklanmasına razı ulan insan yatırım yaptığı para harcadığı bir kurumun faaliyetleri hakkında açıklama yapmamasına nasıl razı olur aklım almıyor, inşallah hepiniz batarsınız gerçi muhtemelen çoktan battınız

Onlar Parayi hediye ediyor.
Isbirligi yapiyorlardir Kocla ondandir.

Kasımpaşa’ya bak, güya dayanışma içerisindeymiş büyük klüplerle.. Ulan adama demezler mi geçen sene Diagne’yi 13M€ kitlerken aklın nerdeydi diye?
Rize ve Kasımpaşa şu iki klup kadar iğreti olduğum başka klup yoktur Anadolu’da.

Kasımpaşa’ya bak, güya dayanışma içerisindeymiş büyük klüplerle.. Ulan adama demezler mi geçen sene Diagne’yi 13M€ kitlerken aklın nerdeydi diye?
Rize ve Kasımpaşa şu iki klup kadar iğreti olduğum başka klup yoktur Anadolu’da.
Kardeşim o parayı sen ödedin, vermek zorunda değildin. Eren Derdiyok için de durum aynı, Yekta için de, Donk için de.

Senin yönetimlerin hatalı. 13 milyon euroya Diagne'den başka forvet bulamadı çünkü.

Üstüne gittin adama da 2.3 milyon euro verdin onu da mı Paşa yaptı.

Yalı çocuğu kendi ağzıyla söyledi öyle gote böyle tarak oyunu onların istediği kurallarla oynarız dedi adamı. Para gücü var bizim para gücümüz yok sadecebos boş konuşuyor başkan etikten filan bahsediyor
Gerçi paramız olsa bile biz transfer beceremiyoruz o da ayrı konu

Kardeşim o parayı sen ödedin, vermek zorunda değildin. Eren Derdiyok için de durum aynı, Yekta için de, Donk için de.

Senin yönetimlerin hatalı. 13 milyon euroya Diagne'den başka forvet bulamadı çünkü.

Üstüne gittin adama da 2.3 milyon euro verdin onu da mı Paşa yaptı.

Yönetim kanadı ayrı. Üç paragrafa da alenen imza atarım. Benim demek istediğim Kasımpaşa’nın şirinler vari bedava oyuncu peskes çekmesi. Bunu da dayanışma adı altında yapması. E madem hal böyle geçen sene de bize yapsalarmış güzellik.

Yoksa suçun büyüğü zaten bizde.

Fenere ve koca kizmiyorum adam parasını kullanıyor yalnız beleosglu denen gerizekalı sebebiyle şu ana kadar nekadar fosil ve çöp varsa topladılar bu mu samoiyon olacak takım novak ve tutarsa hakan dışında 1 tane oyuncu yok iş yapacak

Dunyada ornegi var mi kasimpasanin yaptigi aciklamanin acaba
Daha düne kadara amatörde mücadele eden takım hayrına futbolcu veriyor ne hikmetse en iyi futbolcusu diyebileceğimiz adamı bedelsizce verip ezeli rakibine de 33 yaşındaki alacaklarını hibe eden adamdan bonservis talep etmiyor sonra dayanışmadan bahsediyor Türk futbolundan bahsediyor.
Yekta ;3.700
Eren 4.000
diagne 13.000
donk 2.500
YERSEN!!!:sick:🤮

Madem patron çıLdırdı Kasımpaşa dükyanı kapatıyor

Koita ve Hajrodinovic i versinler beleşe uzun lig maratonunda lazım olur dursunlar kenarda

Yönetim kanadı ayrı. Üç paragrafa da alenen imza atarım. Benim demek istediğim Kasımpaşa’nın şirinler vari bedava oyuncu peskes çekmesi. Bunu da dayanışma adı altında yapması. E madem hal böyle geçen sene de bize yapsalarmış güzellik.

Yoksa suçun büyüğü zaten bizde.
Diagne ve Trezeguet önemli adamlarıydı ki çok iyi paralar kazandılar ikisinden de. Üstüne biz isterken adamlar ilk 4teydi hocaları da Denizliydi. Penaltılarla ilk devreden 20 gol atmıştı.

Bize satmasalar sene sonu yine iyi bonservisle satarlardı çünkü maaşı düşüktü. Biz alınca bambaşka bir durum oluştu.

Sadece maç başı ücretle gelecekse Ekici transferine karşı değilim.Şut ve duran top tehlikesi olan bir oyuncu.Rotasyonda sakatlanmadığı sürece iş yapacaktır.

Fulham seriyi en en en son ihtimal kiralar.Oyuncunun değeri bizim ligde baya düşüyor ŞL de yok bu sene satmak isteyeceklerdir satamazlarsa Eylül gibi anca kiralariz o da bedava olmaz.

Yalnız b planı efsaneymis moderi alamayiz mehmet'i aliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt