Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMG_1781.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mensah olayında basın toplantısında mensahi sorun diyen. Sonrasında gereksiz yere konuyu uzatan başkan hata yapmıştır. Bırak kim kimi alıyorsa alsın. Isımıze bakalım biz

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne fatih hoca bahanesi ? Hoca martta söyledi kampa gelmesi lazım oyuncuların diye.Kamp başladı hala orta saha yok.Yine adama ekimde orta saha getirirsen ikinci yarı anca oturacak takım.Şuan tüm hata yönetime yazar
Bende öyle düşünüyordum ama değil hoca enaz başkan kadar güçlü istese transfer için iyi bir yönetici getirtebikirdi ama istemedi sırf apoyu kırmamak için ayrıca yönetim istediği oyuncuları alamıyor diye caner ekici mensah Semih vs gibi çöpleri düşünmesi hatta istemesi bile savunulacak yani yok ne faydası oluyor çöplerin cokmu paramız var özetle hoca çok pasif kalıyor eski terim degik

Bende öyle düşünüyordum ama değil hoca enaz başkan kadar güçlü istese transfer için iyi bir yönetici getirtebikirdi ama istemedi sırf apoyu kırmamak için ayrıca yönetim istediği oyuncuları alamıyor diye caner ekici mensah Semih vs gibi çöpleri düşünmesi hatta istemesi bile savunulacak yani yok ne faydası oluyor çöplerin cokmu paramız var özetle hoca çok pasif kalıyor eski terim degik
Adam ne yapsın bunların oyuncu alamayacağını biliyor bari ucuz oyuncuları alayım diyor.Hocanın isyediği adamları alabilsen zaten hoca ne yapsın caneri mensahı.Bak adam leminayı da istemiyordu ama bunlar yüzünden ona bile muhtaç kaldı

3 ortasaha alırsak ki bunlar lemina ve seri olmamalı haydi oldu diyelim sadece lemina olmalı düşük garanti ücrete rotasyon oyuncusu olarak seri kesinlikle olmamalı ve bence hızlı bir kanat oyuncusu alırsak her türlü kadromuz ligin en iyisi olur tabi bu şampiyon olacagımız anlamına gelmez fatih hocaya baglı eski fatih terim olmalı yoksa geçen seneki kadromuz son yıllardaki en iyisiydi kagıt üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt