- 24 Mayıs 2009
- 17.495
- 20.436
- 2.643
Sinanla şampiyon ilan eden ancak Ahmet Ercanlar falan olur. Fazla takılmaŞimdi bunlar Sinan Sosa açıklayınca şampiyon ilan edilecekler. Geçen sene Kruse Vedat Gustavo açıkladıklarında edildikleri gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinanla şampiyon ilan eden ancak Ahmet Ercanlar falan olur. Fazla takılmaŞimdi bunlar Sinan Sosa açıklayınca şampiyon ilan edilecekler. Geçen sene Kruse Vedat Gustavo açıkladıklarında edildikleri gibi.
Aynen öyle renktaş beni üzen bizim taraftarın umutsuzluğu.Sinanla şampiyon ilan eden ancak Ahmet Ercanlar falan olur. Fazla takılma
aha hocanin bahanesi abiFener bu kadroyla ki çoğu yaşlı ve en az 10 tane çöpü var çok zor işi fakat sezonun bizim için nasıl geçeceği az çok belli oluyor hatta fatih hocanın bahaneleri o bile duyar gibiyim
Bende öyle düşünüyordum ama değil hoca enaz başkan kadar güçlü istese transfer için iyi bir yönetici getirtebikirdi ama istemedi sırf apoyu kırmamak için ayrıca yönetim istediği oyuncuları alamıyor diye caner ekici mensah Semih vs gibi çöpleri düşünmesi hatta istemesi bile savunulacak yani yok ne faydası oluyor çöplerin cokmu paramız var özetle hoca çok pasif kalıyor eski terim degikNe fatih hoca bahanesi ? Hoca martta söyledi kampa gelmesi lazım oyuncuların diye.Kamp başladı hala orta saha yok.Yine adama ekimde orta saha getirirsen ikinci yarı anca oturacak takım.Şuan tüm hata yönetime yazar
Adam ne yapsın bunların oyuncu alamayacağını biliyor bari ucuz oyuncuları alayım diyor.Hocanın isyediği adamları alabilsen zaten hoca ne yapsın caneri mensahı.Bak adam leminayı da istemiyordu ama bunlar yüzünden ona bile muhtaç kaldıBende öyle düşünüyordum ama değil hoca enaz başkan kadar güçlü istese transfer için iyi bir yönetici getirtebikirdi ama istemedi sırf apoyu kırmamak için ayrıca yönetim istediği oyuncuları alamıyor diye caner ekici mensah Semih vs gibi çöpleri düşünmesi hatta istemesi bile savunulacak yani yok ne faydası oluyor çöplerin cokmu paramız var özetle hoca çok pasif kalıyor eski terim degik
Lisans cikartmayin a2 de zorlayin kusana kadar
Serefsiz belhanda. Lisans cikartmayin a2 de zorlayin kusana kadar
Uzatmasinlar da, cehennemin dibine kadar gitsin sezon sonubu sene de oynar bedava gider gideceği takımdan imza parasıda alır tam bir ..