Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene diagneyi kazanmak istiyorsak bundan iyi fırsat gelmezdi vereceksin coşkuyu bu herife bak nasıl oynuyor

Monaco yönetimi, Keita Balde'yi Galatasaray'a önerdi. Son kararı Fatih Terim verecek. (

🔗

A Spor)

Belhanda ile ilgili mevzuyu ilk 15 Temmuz'da yapmıştı. Bir aydan fazla süre geçmiş hiç değişiklik yok. Kadroda düşünüyoruz deyip blöf yapmak, menajere para yedirip sattırmak, paf takıma yollamak falan hiç aksiyon almamışız enteresan geliyor.

Hiç enteresan gelmiyor, blöf yapacak kadar sakin ve özgüvenli değilsen yapmayacaksın.
Mesela belhandayı paf a yolluyorum dersen kimi oynat diyeceksin fatih hocaya. Yada bonservis istiyorum diyorsun adam da veren yok dedi, elinde kaldı seve seve ödeyeceksin o beyinsizce yapılan sözleşmedeki rakamı.

O dönem ki........ yönetim utanmamış birde her yıla ek ödeme koymuş, zaten D.moskova satmak istiyordu bizim ...... Lar da menajer ve D.moskova nın kerizi oldu.

Monaco yönetimi, Keita Balde'yi Galatasaray'a önerdi. Son kararı Fatih Terim verecek. (

🔗

A Spor)
Yarın gelsin başlasın.Yoksa bunu bjk , fener falan alır.Ben transfer dönemi başından beri arkadaşlarla konuşurken hep söylerim keitayı düşünmezler mi bunlar diye.Bence net burda kendini bulur şov yapar.Sonra fener , bjk alıcak pişman pişman izleyecez

Sayın arkadaşlar beklentilerinizi düşürün. Yüksek ihtimalle bu yıl dibe batış yılımız olacak. Seyircisiz + Muslerasız ilk 10-15 haftada ligden kopmamamız maalesef düşük ihtimal.

Defans hattı dışında da takımın hemen her mevkisi boş. Elde hala orta sahaya direkt yazılacak tek oyuncu yok. Satılabilir adam da yok. Belhanda ile Feg'i zamanında göndermezeen böyle elinde kalırlar.

Bedava oyuncu seçeneklerini de çok iyi değerlendirdiğimiz söylenemez.

Sonradan canınız sıkılmasın, farklı bir senaryo beklemiyorum.

Takımın geçen sezon üst üste kazandığı maçlar

İkinci devre

Denizli-14.
Konya-13
Kayseri-17
Pasa-10
Malatya-16
Fb-7
Gencler-12

Direkt rakibimiz olan 1 tane bile takım yok çoğu rezalet top oynayan küme düşme adayları.Sonra Sivas ile oynadık 2-2 o maç güzel oynadik ve pandemi başladı.

Evimizdeki bjk maçını da rezalet oynadık berabere kaldık.Bizim 8 maçlık seri de 1 tane ciddi rakip yok o yüzden göz boyama geliyor bana.

3 ortasaha alırsak ki bunlar lemina ve seri olmamalı haydi oldu diyelim sadece lemina olmalı düşük garanti ücrete rotasyon oyuncusu olarak seri kesinlikle olmamalı ve bence hızlı bir kanat oyuncusu alırsak her türlü kadromuz ligin en iyisi olur tabi bu şampiyon olacagımız anlamına gelmez fatih hocaya baglı eski fatih terim olmalı yoksa geçen seneki kadromuz son yıllardaki en iyisiydi kagıt üzerinde
Aslında acı gerçek burada yatıyor.Koronavirus olana kadar hoca hep hırslı, inatçı, mücadeleci bir anlayışa sahipti.Pandemiden sonra artık hayata daha farklı bakıyorum, bazı şeylerin değerini daha iyi anladım dedi(Hayatta her şeyi kazanmış bir insan için normal karşılıyorum).Ben de dahil bir çok taraftar yine şampiyon olacağımıza inanirken o günden sonra acaba mı dedik ve takım bir anda çözüldü.
Hocayı motive edecek bir ortam olmaz ise yine benzer bir sezon bizi bekliyor olabilir.Yapilmasi gereken takıma acil kaliteli transferler yapıp hocayı rehavete sürükleyecek bahanelerin önüne geçmek.

keita balde acayip bi herifti lazio’da. top kuluplere falan gidecek diye dusunuyordum. her turlu denenir.

bizim takımın en büyük sorunu, 50 bin seyirci desteğini arkasına almadan oynayamıyor oluşu. bu sene için eğer seyircili olmayacaksa bu takımdan beklentiye girmeyin arkadaşlar. messiyi bile getirsek boş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt