Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda ile ilgili mevzuyu ilk 15 Temmuz'da yapmıştı. Bir aydan fazla süre geçmiş hiç değişiklik yok. Kadroda düşünüyoruz deyip blöf yapmak, menajere para yedirip sattırmak, paf takıma yollamak falan hiç aksiyon almamışız enteresan geliyor.
Yarın gelsin başlasın.Yoksa bunu bjk , fener falan alır.Ben transfer dönemi başından beri arkadaşlarla konuşurken hep söylerim keitayı düşünmezler mi bunlar diye.Bence net burda kendini bulur şov yapar.Sonra fener , bjk alıcak pişman pişman izleyecezMonaco yönetimi, Keita Balde'yi Galatasaray'a önerdi. Son kararı Fatih Terim verecek. (
![]()
A Spor)
Kalsın o zaman bu orta saha nice 6. liklaraGören de 34 maçı da aynı kadro oynadı sanacak ha. Takım üst üste kazanırken burada herkes o orta sahanın dilosuydu.
Aslında acı gerçek burada yatıyor.Koronavirus olana kadar hoca hep hırslı, inatçı, mücadeleci bir anlayışa sahipti.Pandemiden sonra artık hayata daha farklı bakıyorum, bazı şeylerin değerini daha iyi anladım dedi(Hayatta her şeyi kazanmış bir insan için normal karşılıyorum).Ben de dahil bir çok taraftar yine şampiyon olacağımıza inanirken o günden sonra acaba mı dedik ve takım bir anda çözüldü.3 ortasaha alırsak ki bunlar lemina ve seri olmamalı haydi oldu diyelim sadece lemina olmalı düşük garanti ücrete rotasyon oyuncusu olarak seri kesinlikle olmamalı ve bence hızlı bir kanat oyuncusu alırsak her türlü kadromuz ligin en iyisi olur tabi bu şampiyon olacagımız anlamına gelmez fatih hocaya baglı eski fatih terim olmalı yoksa geçen seneki kadromuz son yıllardaki en iyisiydi kagıt üzerinde
#ASMonaco yönetimi #Galatasaray'a #KeitaBalde'yi önerdi.
(@asporcomtr)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bakalım galasevgisi kolpacı mı çıkacak bilecek mi göreceğiz. LAX büyük havalimanıdır yetişemeyip geç kaldı demez umarım![]()
Kalsın o zaman bu orta saha nice 6. liklara
Başakşehiri şampiyon yapsınlar anırırım burda