Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 48.017
- 26.229
- 2.598
baskan bombalıyor yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan konuşuyor. Teşekkür falan ediyor yine.
Vaziyet berbat forumda da öyle bence şöyle adam akıllı bir konu açıp ülkenin ekonomisinin kötü olduğunu pandeminin hâlâ bitmediği zararın insanlar tarafından hâlâ idrak edilmedigni içeren bir konu açmak lazım.Başkan konuşuyor. Teşekkür falan ediyor yine.
Bokunu çıkarttılar artık yav. Bi başkan bu kadar konuşur mu Allah aşkına. Konuşmayı da geçtim bomboş konuşup duruyor.Başkan konuşuyor. Teşekkür falan ediyor yine.
Ffp olayı yüzünden menajerlerin kucağında zıplatılıyoruz knk. başka bir açıklama bulamıyorum. menajerler getiriyor oyuncuları, teknik ekip ve scout işe yarayabilecekleri alıyor işte.malesef
son 2 senede 26 transferden verim alınan sayısı 3-4
demek ki birşeyler yanlış gidiyor
geçen sene lemina seri falcao nzonzi mesela transfer başarısı dedik ama demek ki ya bu oyuncular yeterince incelenmemiş ya da biz verim alamadık
ortada büyük yanlışlar var
la çok sinirlisin,az sakin olBokunu çıkarttılar artık yav. Bi başkan bu kadar konuşur mu Allah aşkına. Konuşmayı da geçtim bomboş konuşup duruyor.
Baskan hep böyleydibaşkan böyle biri değildi
başarı gelmedikçe takım sahda düştükçe ekonomi sallanınca malesef o da ali koçun 2 senedir yaptığı gibi biraz taraftara popülist mesajlar vermekte buldu çareyi
durduk yerde bu konulara girmesi onu gösteriyor
sadece mert hakan olayında gerekli açıklamayı yapıp kapatması gerekirdi