Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zanka'yi 2 milyona Kopenhag'a satmislar. Sen Maicon'u Araplara 1.43 milyona sattin.

Başkan:hile yaptılar demiyorum ama dedikodular geliyor buna inanmıyorum bunu yapacaklarına ihtimal vermiyorum

malesef

son 2 senede 26 transferden verim alınan sayısı 3-4

demek ki birşeyler yanlış gidiyor

geçen sene lemina seri falcao nzonzi mesela transfer başarısı dedik ama demek ki ya bu oyuncular yeterince incelenmemiş ya da biz verim alamadık

ortada büyük yanlışlar var
Ffp olayı yüzünden menajerlerin kucağında zıplatılıyoruz knk. başka bir açıklama bulamıyorum. menajerler getiriyor oyuncuları, teknik ekip ve scout işe yarayabilecekleri alıyor işte.

Falcao transferi hariç. Bu transfer %90 diagnenin bokluğu yüzünden yapıldı. kulüp bulundu beğenmedi, pazarlanamadı elde kaldı. kiralık gideceği kulübü bile son an da değiştirdi. çok sorun çıkardı bize yani. bu satış olsa muhtemelen samatta alınacaktı.

sosa trabzonun yükselttiği teklifi reddetmişti en son sanırım.2.5 milyondan asagı almıyodur sosa

başkan böyle biri değildi

başarı gelmedikçe takım sahda düştükçe ekonomi sallanınca malesef o da ali koçun 2 senedir yaptığı gibi biraz taraftara popülist mesajlar vermekte buldu çareyi

durduk yerde bu konulara girmesi onu gösteriyor

sadece mert hakan olayında gerekli açıklamayı yapıp kapatması gerekirdi

başkan böyle biri değildi

başarı gelmedikçe takım sahda düştükçe ekonomi sallanınca malesef o da ali koçun 2 senedir yaptığı gibi biraz taraftara popülist mesajlar vermekte buldu çareyi

durduk yerde bu konulara girmesi onu gösteriyor

sadece mert hakan olayında gerekli açıklamayı yapıp kapatması gerekirdi
Baskan hep böyleydi

adam dogruları söyledi kasımpaşa mevzusunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt