Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Gönül
Caner Erkin
Filip Novak
Mert Hakan
Jose Sosa
Sinan Gümüş
Enner Valencia
Mame Thiam

Şu isimlerden Novak hariç 1 tanesini bile takımda istemezdim Sosa iyi ama yaşlı.

Balde kesinlikle gelsin kanatta pırpır adam yok Sekidika ile falan olmaz bu iş. Feghouli-Balde-Emre Kılınç ve Kerem iyi rotasyon olur.

Ali koç kendini garantiledi orada Aziz Yıldırım gibi. İsterse 3 sene daha şampiyon olmasın orada kalır, kalmak zorunda zaten. O giderse bu gizli kapaklı işleri kim çevirecek ? O eleştirdiği Aziz gibi oldu işte. Her sene sil baştan kadrolarla taraftarını oyalayıp durur.

Sezon sonu yine şampiyon olamadıklarında bırakıyorum der. Başkanım bizi bırakma, büyük başkan deyip tekrar başkan seçerler. Klasik Aziz Yıldırım manevrasıdır o da.

Klasik febe transferlerine övgü yagdirma sezonu açilmistir. A GSC classic

QUALITY OVER QUANTITY

söyleyeceklerim Bu kadar.

Bunu abartmamak lazım.Kimsenin şikecilerin transferlerini övdüğü yok.Bir kaç kişi bunu yaptı diye böyle yorumlara gerek yok.

Fenerin aldığı oyunculardan sadece canerin alınmasını isterdim.Yoksa genel anlamda iyi transfer dönemi geçirdiklerini düşünmüyorum.Fakat gökhaan ve caner ikilisi futbollarının dışında hırslarıylada çok faydası olacak. O yüzden caneri kesinlikle almalıydık.Mesela sosayı biz alsak yönetimi çok ciddi eleştirirdim.

yahu bizim başımızda birazcık işi bilen yöneticiler olsa mhy,caner,mensah şu an bizde olurdu..
hepsini geçtim bunlar olmadı diyelim yemin ederim bunlardan daha iyi kadro kurma ihtimalimiz her zaman fazla. Ama bunu değerlendiremiyoruz.Örnek lerma tazrı adamlar bu şikecilere mümkün değil gelmez.Ama bizim ne olursa olsun alma ihtimalimiz var.

Bir tek seneye yabancı sayısı düşücek.O yüzden yerli oyuncu anlamında ne olursa olsun bizden öndeler.Bunu es geçmemek lazım.
Aslında antalyalı nazımı falan düşünebiliriz.Bu yerli oyuncu kıtlığında mantıklı olabilir.Çünkü defans bölgesine yerli koymak şart.

Lemina ve Seri gelsin.

Baska Transfer olmicak, N’Zonziye bile kabulum.

Bu Sene Sampiyonluk cok önemli, FBye koymak icin.

gelirleri yokken 60 milyon euroyu nasıl odeyecekler bunlar yahu. Daha 2 ay önce kruse bu sebeple fesh edip FIFA ya gitmedi mi gustavoyu zor bela durdurmadılar mı. Kendi geleneklerine yazık ediyorlar başka bir şey değil

Gökhan Gönül
Caner Erkin
Filip Novak
Mert Hakan
Jose Sosa
Sinan Gümüş
Enner Valencia
Mame Thiam

Şu isimlerden Novak hariç 1 tanesini bile takımda istemezdim Sosa iyi ama yaşlı.
Caner oynar mert hakan ve sinan iyi yedek olurdu. Bizde jimmy taylan falan var

ogulcan caglayan gitsin diye yazip durursunuz seneye

4.forvet alternatifine 400-500 bin para gömdüler senelik

sözlesmesi devam eden önemli oyuncularini fenere ücretsiz olarak vermek isteyenler derhal versin ki taksit taksit gelmesin bu skandallar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt