Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar transfersizlikten Thiam'ı bile Sow yaptılar. Rahat olun 3 istediğimiz orta saha ve 1 kanat transferine bunları yine madara ederiz. Yeterki bizimkiler Seri gibi statik değil görev adamı alabilsinler
Emin ol gecen sezon kendi dertlerinden thiamin hangi takımda ne mevkide oynadığını bile bilmiyolardi

Bunlar 14 yabancı yerine 20 tane de tescil ettirir nasıl olsa kuralı sallayan yok

Keita Balde Monacoda 3,5-4 arasi net maas aliyor. O adami kiralamayiz.

Balde'ye şu an o parayı kimse veremez.

Maaşı sorun olmaz, adam kadro dışı kalmış zaten kafası kırık bir adam eğer orta yol bulunursa 1 yıl kiralık denenebilir bu risk olmaz, üst seviye yetenekleri olan bir oyuncu.

Ben febenin son zamanlarda birtek 2000-2001 sezonunda transfer şampiyonu olup ki o zaman söylenen sadece bonservislere ödedikleri rakam 23 Milyon Euro idi; şampiyon olduklarını hatırlıyorum.
Çok iyi adamlar aldıkları 2015-2016 sezonunda harcanan 43 milyon euro bonservis bedeli dahil hep sonuçlar ortadaki hep tek sezonluk hamle bu sene alınanlar.

Ben febenin son zamanlarda birtek 2000-2001 sezonunda transfer şampiyonu olup ki o zaman söylenen sadece bonservislere ödedikleri rakam 23 Milyon Euro idi; şampiyon olduklarını hatırlıyorum.
Çok iyi adamlar aldıkları 2015-2016 sezonunda harcanan 43 milyon euro bonservis bedeli dahil hep sonuçlar ortadaki hep tek sezonluk hamle bu sene alınanlar.
2001 ankaragücü şikesi +okan ve emre bücürlerinin hediyesi.sadece jardel ikinci yarı bütün maclarda oynasaydı,iyi motive olsaydı şampiyonduk her türlü.ama jardel 9 macta mı ne ilk 11 basladı ikinci yarı.

Gol silahı Ömer niyazi geldi mi?

images

Tam terimlik transfer

kitaplarım gelmedi hala,mecbur nöbette zaman geciryoz ama bizim transferlerle zaman geçirsek daha hoş tabi

2001 ankaragücü şikesi +okan ve emre bücürlerinin hediyesi.sadece jardel ikinci yarı bütün maclarda oynasaydı,iyi motive olsaydı şampiyonduk her türlü.ama jardel 9 macta mı ne ilk 11 basladı ikinci yarı.
Bir tek şikeyle aldılar işte; Jardele saldırmasaydı OKAN ve EMRE B. üst üste 6 sezon şampiyon olacaktı belki de...(o sezon ve sonra gelen 3.yıldız sezonuyla)

Ali koç kendini garantiledi orada Aziz Yıldırım gibi. İsterse 3 sene daha şampiyon olmasın orada kalır, kalmak zorunda zaten. O giderse bu gizli kapaklı işleri kim çevirecek ? O eleştirdiği Aziz gibi oldu işte. Her sene sil baştan kadrolarla taraftarını oyalayıp durur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt