Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin aldığı oyuncuları biz alsak yanmadık yer kalmaz , başkan yönetim kaçacak delik arardı.
Kisa vadede iyi kadro kurdu fener. Gustavo sosa mert hakan ozan falan iyi ortasaha. Stoperleri kotu bekleri gokhan caner idare eder. Bir de vedat giderse santrafor gerek

kalu
keita balde
musaba
despodov
kamil

bizle anılan kanatlar

Fenerbahce'nin 2020-2021 sezonu transfer listesi:

Baris Sungur ✅
Ismail Yüksek ✅
Mert Hakan Yandaş ✅
Caner Erkin ✅
Gökhan Gönül ✅
Filip Novak ✅
Mame Baba Thiam ✅
Jose Sosa ✅
Sinan Gümüş ✅
Nazim Sangaré 🔜
Malang Sarr ❔
Loic Remy ❔
Baris Sungur ✅
Ismail Yüksek ✅
Mert Hakan Yandaş ✅
Caner Erkin ✅
Gökhan Gönül ✅
Filip Novak ✅
Mame Baba Thiam ✅
Jose Sosa ✅
Sinan Gümüş ✅
Nazim Sangaré 🔜
Enner Valencia 🔜
Malang Sarr ❔
Loic Remy ❔

Bunlar kimseyi satmiyor ama surekli aliyor? Hayirdir TFF ne bokuma yariyor? 64 milyon euro olan maas butceleri 18 milyona inmesi gerekirken, bu gidisle 80 milyonu bulacak. Normalde puan cezasi verilmeli lig baslamadan once. Bekliyorum.

Bi sol kanat 3 orta sahaya arkamıza bakmadan şampiyonuz tek can sıkan oyuncu satma konusundaki olağanüstü başarısızlığımız maiconun gidişindeki ücret kabul edilemez eğer doğruysa zanka bile 1.5a gidiyormuş kopenhaga

Iki macta bir skor katkisi. Cok iyi. Keske kanat rotasyon
Emre K.
Keita
Onye
Fegh

olsa.Muazzam olurdu
hocası kadro dısı bırakmıs haberlere göre,keita olursa süper olur da onyekuru monacoda kalır.keita ve kamili isterim ben.öyle daha müthiş olur kanatlar

Keita Balde yaşına oranla üst düzey tecrübeye ve kaliteye sahip bir isim lakin mental problemleri var onun da...
Bizim hamlelerimizi olacaksa tabi çok merak ediyorum çünkü Babel, Sekidika, Ahmet Ç., Belhanda, Emre T. gibi ne olacağı belli olmayan ve transfer haberi de hiç çıkmayan birsürü isim mevcut kadroda.

başkan hala mensah anlatıyor babacım bizene mensahdan mhyden ya ortasahaya transfer yapın laf degil icraat görelim

Baris Sungur ✅
Ismail Yüksek ✅
Mert Hakan Yandaş ✅
Caner Erkin ✅
Gökhan Gönül ✅
Filip Novak ✅
Mame Baba Thiam ✅
Jose Sosa ✅
Sinan Gümüş ✅
Nazim Sangaré 🔜
Enner Valencia 🔜
Malang Sarr ❔
Loic Remy ❔

Bunlar kimseyi satmiyor ama surekli aliyor? Hayirdir TFF ne bokuma yariyor? 64 milyon euro olan maas butceleri 18 milyona inmesi gerekirken, bu gidisle 80 milyonu bulacak. Normalde puan cezasi verilmeli lig baslamdan once. Bekliyorum.
Bunların takipçisi olması lazım yönetimin.
Herifler lay lay lom havasında kimseyi takmıyor.
Pisliklerini meydana dökmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt