Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarın gazını seri baya aldı geçen sene.Tam yangın çıkıyordu temmuz ortası seriyi acikladik Ağustos'ta nzonzi açıklandı sonrası falcao nobeti.Gecen sene süperdi bu sene çok boşöyle de o arada seri nzonzi lemina filan geldi
öyle de o arada seri nzonzi lemina filan geldi
aynenFenerin aldığı oyuncuları biz alsak yanmadık yer kalmaz , başkan yönetim kaçacak delik arardı.
Kisa vadede iyi kadro kurdu fener. Gustavo sosa mert hakan ozan falan iyi ortasaha. Stoperleri kotu bekleri gokhan caner idare eder. Bir de vedat giderse santrafor gerekFenerin aldığı oyuncuları biz alsak yanmadık yer kalmaz , başkan yönetim kaçacak delik arardı.
Iki macta bir skor katkisi. Cok iyi. Keske kanat rotasyonKeita Balde'nin geçtiğimiz sezonki performansı:
26 maç
8 gol
4 asist
Baris SungurFenerbahce'nin 2020-2021 sezonu transfer listesi:
Baris Sungur
Ismail Yüksek
Mert Hakan Yandaş
Caner Erkin
Gökhan Gönül
Filip Novak
Mame Baba Thiam
Jose Sosa
Sinan Gümüş
Nazim Sangaré
Malang Sarr
Loic Remy![]()
hocası kadro dısı bırakmıs haberlere göre,keita olursa süper olur da onyekuru monacoda kalır.keita ve kamili isterim ben.öyle daha müthiş olur kanatlarIki macta bir skor katkisi. Cok iyi. Keske kanat rotasyon
Emre K.
Keita
Onye
Fegh
olsa.Muazzam olurdu
mupapcigim uçmaya gerek yok. Adamlar elden çıkarıyoruz dese 100 tane kulüp sıraya girer bize kalmaz o işIki macta bir skor katkisi. Cok iyi. Keske kanat rotasyon
Emre K.
Keita
Onye
Fegh
olsa.Muazzam olurdu
Bunların takipçisi olması lazım yönetimin.Baris Sungur
Ismail Yüksek
Mert Hakan Yandaş
Caner Erkin
Gökhan Gönül
Filip Novak
Mame Baba Thiam
Jose Sosa
Sinan Gümüş
Nazim Sangaré
Enner Valencia
Malang Sarr
Loic Remy
Bunlar kimseyi satmiyor ama surekli aliyor? Hayirdir TFF ne bokuma yariyor? 64 milyon euro olan maas butceleri 18 milyona inmesi gerekirken, bu gidisle 80 milyonu bulacak. Normalde puan cezasi verilmeli lig baslamdan once. Bekliyorum.