Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.822
- 4.439
- 778
lemina ve onyekuru bjk de değil olcağını hiç sanmıyorum gerçekleşen transferlerden bahsediyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lemina ve onyekuru bjk de değil olcağını hiç sanmıyorum gerçekleşen transferlerden bahsediyorum..
Lemina yangıncılarına gelsin
Ekli dosyayı görüntüle 89866
Türk insanının en büyük hastalığı bu. Elinde telefon da bilgisayar da olsa asla araştırmaz incelemez. Ne idüğü belirsiz birinin yazdığına körü körüne inanır
feg'i hoca tutmak istiyordur muhtemelen yaw.Lemina,Moder ve Kalu operasyonunu 1.5 Milyon maliyetle yaparsak cidden müthiş iş olur sanırım Belhanda ve Feghouli'den para gelmeyecek.
Lemina ne yazmış ingilizce bilen????
Kusura bakmayin, ne soylediklerini bilmiyorum fakat hepsi uydurma ve benim hatam degil yazmisLemina yangıncılarına gelsin
Ekli dosyayı görüntüle 89866
Türk insanının en büyük hastalığı bu. Elinde telefon da bilgisayar da olsa asla araştırmaz incelemez. Ne idüğü belirsiz birinin yazdığına körü körüne inanır
Ben hiçbir zaman yalan söylemedim nihayet her şeyi anlatabileceğim demiş yine tripli beyimizGsC de ing yok arabca ikinci dil genel olarak.
söylenenler hakkında bilgim yok hepsi yalan tarzı bir şey demişLemina ne yazmış ingilizce bilen????
Ben hiçbir zaman yalan söylemedim nihayet her şeyi anlatabileceğim demiş yine tripli beyimiz
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bjk için yatmış evetLemina'nin transferi yatti galiba