Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina yangıncılarına gelsin

Ekli dosyayı görüntüle 89866

Türk insanının en büyük hastalığı bu. Elinde telefon da bilgisayar da olsa asla araştırmaz incelemez. Ne idüğü belirsiz birinin yazdığına körü körüne inanır

IMG_7784.webp

Lemina,Moder ve Kalu operasyonunu 1.5 Milyon maliyetle yaparsak cidden müthiş iş olur sanırım Belhanda ve Feghouli'den para gelmeyecek.

Onyekuru da benim göremediğim ne var acaba çok net bitirici bir kanat forvet desen değil birebir de çok iyi adam geçiyor desen o da yok içeri çekip harika plase vuruşları var desen o da yok çok iyi orta kesiyor desen o hiç yok sadece hızlı ve siyahi kanat oyuncusu olmasından dolayı millet bayılıyor

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dediğim gibi Polonyalılar arasında ilk tercihim Kamil Jóźwiak olur ama Jakub Moder transferi de önemli. Bu transferleri istememin sebebi Marcao & Luyindama ikilisi ile birlikte satabileceğimiz para edebilecek oyuncularımızın artması lazım, eğer bunu başarabilirsek önümüzdeki transfer dönemlerini böyle kısır geçirmek zorunda değiliz

Lemina'yı kirala Seri'yi kirala dön Saracchi'yi kirala kanat mı lazım hemen Onyekuru'yu Bruma'yı kiralayalım Trezeguet küme düşsün de onu kiralayalım ile olmaz bu iş geri dönüşü olan oyuncular peşinde olalım Moder & Kamil transferlerini kiralık + zorunlu satın alma opsiyonu şeklinde bitirebilirsek çok iyi iş yapmış oluruz

Lemina gelmiyormus gibi yaziyor.

Ben hic yalan söylemedim ve herkese saygili davrandim. Ama bu saygi tek tarafliymis. Herseyi sonunda anlatacagim falan demis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt