Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Teşekkürler renktaşımKusura bakmayin, ne soylediklerini bilmiyorum fakat hepsi uydurma ve benim hatam degil yazmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler renktaşımKusura bakmayin, ne soylediklerini bilmiyorum fakat hepsi uydurma ve benim hatam degil yazmis
Teşekkürler renktaşımsöylenenler hakkında bilgim yok hepsi yalan tarzı bir şey demiş
Allah Allâh bu adamdan ilk defa politik olmayan(etliye sütlü dokunmayayım mantığında olmadığı) bir cümle duydum garip....
Hiç yalan söylemedim ve herkese saygı gösterdim diyor ama bu tek taraflıymış sonunda her şeyi açıklayacağım diyorLemina ne yazmış ingilizce bilen????
OzetLemina ne yazmış ingilizce bilen????
Teşekkürler renktaşım. Demek ki yattı transferiHiç yalan söylemedim ve herkese saygı gösterdim diyor ama bu tek taraflıymış sonunda her şeyi açıklayacağım diyor
Madem centilmenlik yapıyoruz,limit konusunda imza da verelim diğer takımlar gibi.Beceriksizlige kılıf.Bunun başka versiyonları da var:Dorukhanı almayız biz jentilmeniz, fb alır %9999
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lemina sanki bize gelmiyor gibi yazmış Özür dilerim tek yol vardi her şeyi açıklayacağım falan hiç eski takımına dönüyor havası degil
Olabilir tabiki lemina garip bir insan ilgi çekmek için de yapıyor olabilir kendisi sosyal medya çocuğu.Ben eski takımıma gelecek olsam her şeyi açıklayacağım falan demem şahsenSöylenenler yalan diyor yanlız