Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adjustments.webp

İyi geceler hepinize. Bizim aşkımız bu renklere!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi guzel yazmista Burdaki oyujcularda hizli degil coguda yildiz Bi Onyekuru Bi Gary hizinda Adam yok Sahada Hamit ,Selcuk, Sneijder ,Drogba ,Melo,Hakan Balta ,Gokhan Zan, Demekki kondisyoner iyi olursa baskida kurulabiliyor presste yapilabiliniyor.
ustat o videonun piri ile alakasi SİFİR
diyorum

Iyi guzel yazmista Burdaki oyujcularda hizli degil coguda yildiz Bi Onyekuru Bi Gary hizinda Adam yok Sahada Hamit ,Selcuk, Sneijder ,Drogba ,Melo,Hakan Balta ,Gokhan Zan, Demekki kondisyoner iyi olursa baskida kurulabiliyor presste yapilabiliniyor.
Bu sadece kondisyonerle de alakali degil takim yapisi cok onemli, dogru tarzda topculari bir araya getirip takima uygun oyunu oynatmadiktan sonra bunlar sadece basarisizligin tuzu biberi belki de bahanesi olur.

Bu sadece kondisyonerle de alakali degil takim yapisi cok onemli, dogru tarzda topculari bir araya getirip takima uygun oyunu oynatmadiktan sonra bunlar sadece basarisizligin tuzu biberi belki de bahanesi olur.
Iyide gene istedigim cevabi alaamadim Demekki yavas oyuncular ilede baskili presli futbol oynana biliyor.

Iyide gene istedigim cevabi alaamadim Demekki yavas oyuncular ilede baskili presli futbol oynana biliyor.
Onde drogba gibi bir topcun varsa orta sahanda melo ve selcuk varsa ve kalan topculara deli dana gibi kosup takibi bozun yeter dersen baskili oynarsin evet

Ileride falcao gibi fizik olarak olu bir topcu varken bu baskiyi kurma sansini en basinda kaybediyorsun cunku ileride top tutmak imkansiz sonra yapamacagini anlayip pas oyunu oynayacagim diyorsun ama pas oyunu anlayisin kendi yari sahanda top kaybetmemek uzerine kurulu sonra da seri gibi kadife bilekler ve kuru gibi hizli kanatlara kalmis oluyorsun

Yani oyuncu tarzi her seyi degistiriyor bence, o kadroyla baski kurabilirsin bu kadroyla o seviyede baski zor. Pas oyunu da zaman zaman iyi oynadik ama genel olarak onu da basarmadik.

Sosa her turlu is yapar. Maasi normal.

Biz babele 2.5 yillik, 2 milyon da imza parasi verdik yanlis hatirlamiyorsam.
Evet, dediğiniz ücretleri ödedik. Ödüyoruz da hala. Babel'den bundan sonra Galatasaray ne kazanabilecek ki? Maddi olarak bu kadar bitik haldeyken böyle transferler bana çok mantıksız geliyor. Sportif başarının garantisi yok. Başarısız olduğun anda çöpe giden milyonlar olarak kalacak ortada. 2 yılın sonunda 37 yaşına gelmiş bir futbolcu olacak. Vergisiyle birlikte 7.5 milyon Euro civarı bir şeye denk geliyor galiba bu anlaşma. Açıklanabilir bir tarafı yok. Son kurşunlarını sıkıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt