- 26 Kasım 2012
- 186.711
- 261.683
- 5.998
ogulcan caglayan gitsin diye yazip durursunuz seneye
4.forvet alternatifine 400-500 bin para gömdüler senelik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ogulcan caglayan gitsin diye yazip durursunuz seneye
4.forvet alternatifine 400-500 bin para gömdüler senelik
roklu bölümleri çok özlüyorum
şu boşnakları ikna etseler de artık affetseler şu hıyarı
mesela bu seneki derbi sonrası olsaydı neler olurdu neler
Abdurrahim Redflag
Kus ithaminda bulunmak kick sebebikim bu bird
Trollemeye çalışan birisikim bu bird
ustat o videonun piri ile alakasi SİFİRIyi guzel yazmista Burdaki oyujcularda hizli degil coguda yildiz Bi Onyekuru Bi Gary hizinda Adam yok Sahada Hamit ,Selcuk, Sneijder ,Drogba ,Melo,Hakan Balta ,Gokhan Zan, Demekki kondisyoner iyi olursa baskida kurulabiliyor presste yapilabiliniyor.
Bu sadece kondisyonerle de alakali degil takim yapisi cok onemli, dogru tarzda topculari bir araya getirip takima uygun oyunu oynatmadiktan sonra bunlar sadece basarisizligin tuzu biberi belki de bahanesi olur.Iyi guzel yazmista Burdaki oyujcularda hizli degil coguda yildiz Bi Onyekuru Bi Gary hizinda Adam yok Sahada Hamit ,Selcuk, Sneijder ,Drogba ,Melo,Hakan Balta ,Gokhan Zan, Demekki kondisyoner iyi olursa baskida kurulabiliyor presste yapilabiliniyor.
Maşallah. Bizim Babel'den yediğimiz kazığa benziyor.
Iyide gene istedigim cevabi alaamadim Demekki yavas oyuncular ilede baskili presli futbol oynana biliyor.Bu sadece kondisyonerle de alakali degil takim yapisi cok onemli, dogru tarzda topculari bir araya getirip takima uygun oyunu oynatmadiktan sonra bunlar sadece basarisizligin tuzu biberi belki de bahanesi olur.
Galasevgisi diye bahsettigin kim bilmiyorum ama 1 haftadir herkes moder diye bagiriyor zatenGalasevgisinin bahsettiği 6 numarayı neden danimarkada ariyosunuz yeni gelişme mi var??
Onde drogba gibi bir topcun varsa orta sahanda melo ve selcuk varsa ve kalan topculara deli dana gibi kosup takibi bozun yeter dersen baskili oynarsin evetIyide gene istedigim cevabi alaamadim Demekki yavas oyuncular ilede baskili presli futbol oynana biliyor.
Evet, dediğiniz ücretleri ödedik. Ödüyoruz da hala. Babel'den bundan sonra Galatasaray ne kazanabilecek ki? Maddi olarak bu kadar bitik haldeyken böyle transferler bana çok mantıksız geliyor. Sportif başarının garantisi yok. Başarısız olduğun anda çöpe giden milyonlar olarak kalacak ortada. 2 yılın sonunda 37 yaşına gelmiş bir futbolcu olacak. Vergisiyle birlikte 7.5 milyon Euro civarı bir şeye denk geliyor galiba bu anlaşma. Açıklanabilir bir tarafı yok. Son kurşunlarını sıkıyorlar.Sosa her turlu is yapar. Maasi normal.
Biz babele 2.5 yillik, 2 milyon da imza parasi verdik yanlis hatirlamiyorsam.