Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leminayi da ac beşiktaşa kaptiriyorsaniz daha fazla durmayın o koltukta. Başkan sürekli boş boş konuşuyorsun yeter be.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda
Oğulcan
Kerem
Fatih

Şu transferleri kuşlar veya kargalar yapsa burda herkes bi tarafıyla güler.
Ama biz yapınca ft'ci biatcilar, gik bile diyemiyor :)

Ağlanacak halimize gülüyoruz.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Bunlar akıllanmaz üstad

Dışarıdan bakılınca çok plansız, programsız, ciddiyetsiz, rastgele bir transfer çalışması yapıyormuşuz gibi duruyor. Umarım dışarıya bilgi sızdırılmadığı için böyledir de arka planda çok iyi bir hazırlık ve çalışma vardır diyecektim ama aklıma A.Albayrak geldi. Yok çok kötü bir takım kuracak bunlar, belli oldu.

Bu yönetim ne zaman bırakacak, rezil herifler. Hicbir işi bitiremiyorsunuz. Başkan oyuncu kaptırıyor sonra çamur atıyor rakiplere. Geç bu işleri baskan geç

Dışarıdan bakılınca çok plansız, programsız, ciddiyetsiz, rastgele bir transfer çalışması yapıyormuşuz gibi duruyor. Umarım dışarıya bilgi sızdırılmadığı için böyledir de arka planda çok iyi bir hazırlık ve çalışma vardır diyecektim ama aklıma A.Albayrak geldi. Yok çok kötü bir takım kuracak bunlar, belli oldu.
ben 2,5 senedir kendimi böyle avutuyordum artık s..rim dedim bıraktım : D

3 hafta kaldı lige orta sahamiz ptt 1. Lig seviyesinde bile değil. Yazıklar olsun size yazıklar olsun. Ancak çıkıp kameralar karşısında şov yap başkan. Albayraki da al git yeter.

Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Sangare
Emre Kılınç Seri Jakub Coman
Falcao
Harbiden şunu kurmak zor değil.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt