Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne hayalî fikri Renktaş.
Arda geldi diye forumun %40'i ,
Yaşasın 66 numara döndü
Ft'nin bir bildiği vardır demedi mi?

Asıl sen hayallerde yaşama

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Onlar dalgasına diyor üstad anlamadın mı hala patates olmuş ardadan kimin beklentisi olacak

Lemina Beşiktaşa giderse açıklama yapar, Daha sonra başkan çıkar biz leminaya teklif götürmedik o bizi aradi der. Albayrak msj lar bende duruyor der bu iş de böyle biter gene seviye tiplere vurur. Bu sene klasikleşti

Başkan yaptığı saçma sapan açıklamalarla bizi geçmişte Fener in düştüğü duruma düşürüyor . Antipatik bir takım olup çıkacağız

Dışarıdan bakılınca çok plansız, programsız, ciddiyetsiz, rastgele bir transfer çalışması yapıyormuşuz gibi duruyor. Umarım dışarıya bilgi sızdırılmadığı için böyledir de arka planda çok iyi bir hazırlık ve çalışma vardır diyecektim ama aklıma A.Albayrak geldi. Yok çok kötü bir takım kuracak bunlar, belli oldu.

Aynısını Transferin ilk günlerinde düşünüyordum.

Prime Atiba için dediğine katılıyorum. Ama tam olarak aynı tip orta saha değiller

değiller zaten de ben atiba tarzı oyuncuları daha çok seviyorum

güvenilir, profesyonel, belirli bir kalitesi de var

belki lemina kadar teknik değil ama sahada atibayı görmek daha güven verici

Lemina'yı Beşiktaş'a kaptırırlarsa Nainggolan'ı getirmeleri lazım her şeyi unutturmaları için.

beşiktaş modesteyi bitirmiş :asd:

tüm kulüpleri topla 1 tane adam gibi yönetilen kulüp çıkmıyor yaw. dersine çalışmamış doğru olup olmadığını bildiği halde yanındaki arkadasından kopya çeken çocuklara döndü kulüpler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt