Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden böyle sessizlik olunca gizli bi transfer hamlesi beklerdik. Şimdi Ali Naci, Rodop ballandıra ballandıra anlatmadan, 4-5 hafta sünmeden mümkün değil adam gelmiyor.

Marcao gibi, Onyekuru'nun ilk gelişi gibi bir anda adını öğreneceğimiz transfer istiyorum ya tepki verecek vakit bile olmadan idman fotosu düşsün.

vodkanin yaninda meze olarak en iyi ne gitmekte

Mensah konusunda kararsızdım.
Ama yönetimiin transfer konusunda çapını düşününce bana mantıklı gelmeye başladı.Ayrıca maliyetide çok fazla olmaz.Eldeki çöplerdende takasla kurtulma gibi bir durum var.

üç orta saha lazım olduğu için bu adamı ofansif orta saha olarak kullanırız.Bonservisiyle orayı halletmiş oluruz.Diğer bölgeleride kiralık hallederiz.Gönül ister şu lige uygun futbol zekası yüksek gol ve asist ortalaması yüksek bir on numara alalım.Ama bu yönetimle mümkün değil.

İngilterenin tüm takımları artı diğer büyük ülkelerin kalbür üstü takımlarına biraz göz gezdirdimde iyi bir araştırmayla kiralık olarak ister zorunlu satın alma olsun ister olmasın çok rahat kaliteli kanat, ora saha oyuncuları alınabilir.

Fenerin murigi yi istediği rakama satsın satmaları daha iyi yerine alacakları umut bulut bulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt