Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera ve falcao varken neden güney amerika pazarına girmiyoruz. 2 orta saha kiralamak lazim ordan satın alma opsiyonlu. Ekonomi orda da iyi değil yıllık ücret de uygun olur. Denemek lazım. Bu sene ffp ceza almamak çok önemli sonra elimiz rahatlar

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan Duzun mesajini gördün diye mi geldin?
Yani ondan bir sene erken geldim ama gelecekten geldiğim için erken oldu biraz
Yok töbe daha fb yenmeyelim kadıköyde. Dünyanın başına gelmeyen kalmadı. Mhy ile ilgili düşüncelerini sevdim.
İşin ciddi noktasına gelirsek.İsim vermeyeceğim bir futbolcu tanıdığım var yakın arkadaşım , mert hakanın da eski takımından yakın bir arkadaşı kendisi.Bize geleceğiyle ilgili haberler çıkmıştı martta ben de sormuştum.Keşke aratıp ses kaydına alsaydım acımaz paylaşırdım direkt

Sende seriyle mensahi at
Mendy Bellegarde Gotze olursa ozamanda tadindan yenmez mucadele onemli evet ama kaliten eksikse ise yaramaz gotze saglam ise raporlari temizse kronik sakatligi yoksa iyi bir kampla oldugu yerden maci alir gelir zaten dortmundaki gotze olsa adini bile telafhuz edemeyiz gotze bana heyacan katar sizleri bilmem
Bir hareketlenme oldu ********************* zeyi duyunca.

Muslera ve falcao varken neden güney amerika pazarına girmiyoruz. 2 orta saha kiralamak lazim ordan satın alma opsiyonlu. Ekonomi orda da iyi değil yıllık ücret de uygun olur. Denemek lazım. Bu sene ffp ceza almamak çok önemli sonra elimiz rahatlar

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cunku scoutlarimiz yok

Falcao gol krali olacak sozume niye kimse bi tarafiyla gülmuyo,gülün lutfen.mayis 2021 e kadar bisey deneyecsgiz

Bizim yaptığımız aleni bir şekilde mallıktı. Aksini forum içinde dahi iddia eden yok sanırım. Yedeğin yedeği olan kalecilerini 1 milyon Euro'ya Bolu'ya satan, Elif Hanım'ı 16 milyon Euro'ya satılmış gibi gösteren bir kulüp Vedat için de bahsi geçen rakamları rahatlıkla verdiriyordur.

Renktaş bizim ki mallıksa o zaman lazionun yaptığınada mallık diyebilirizz.
avrupada hiç haketmeyen adamlara inanılmaz bonservisler veriliyor.Mesela bunlardan bir tanesi seri..gerçekden inanılır gibi değil.
Tabiki vedat transferinde dedikerinizde olabilir.İhtimal dahilinde.
Ama bizim diagne transferide tam bir fiyasko.Bu konudada her türlü yorum yapılır.Hadi diyelim çok büyük bir beceriksizlik.Ama lanet olsun transferleri hala aynı adamlar yapıyor.

Baturalp kim,bende engelliymis.niye engelledim hatirlamiyom

Bellegarde avrupa'da oynadigi icin isteyenler var ve bazilarinin Mensah'i istememe sebebi Kayseri'de oynuyor olmasi. Tam tersi olsaydi ayni kisiler Bellegarde yerine Mensah'in gelmesini isteyecekti.

Mensah Bellegarde'den daha iyi bir futbolcu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt