- 1 Ocak 2011
- 15.614
- 10.539
- 1.838
Forum tam kanserlik icimizi karartiniz sabahtan beri be .Gidin intihar edinde rahatlayalim.Gozlerim.kanadi ya ne umutsuz adamlar var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valencia klubunun tamaminimi aliyorlar ?Aspor: Valencia Fenerbahçe ye Çok Yakın..
ustat var mi gozune carpan biriForum tam kanserlik icimizi karartiniz sabahtan beri be .Gidin intihar edinde rahatlayalim.Gozlerim.kanadi ya ne umutsuz adamlar var
Ben de sallarım bak sallayım bir tane.@duyumcuabiniz
Orta saha için önemli bir isim var. (Önemli derken yeteneği falan yüksek gelecek vaat eden aynı zamanda 11 de oynaya bilecek (Moder den bahsetmiyorum oda var gündemde)) İsim bilmiyorum ama yarın öbür gün düşer diyolar medyaya
duyumcuların hepsi kolpaBu duyumcuların tripleri beni bitiriyor. Gizem yaratınca bir şey takıyorlar sanki.
Valencia klubunun tamaminimi aliyorlar ?
Forum tam kanserlik icimizi karartiniz sabahtan beri be .Gidin intihar edinde rahatlayalim.Gozlerim.kanadi ya ne umutsuz adamlar var
amkarbatBen de sallarım bak sallayım bir tane.
Sol kanat mevkiinde oynayan bir futbolcu için uğraş var. Taraftarın hoşuna gidebilecek bir isim.
Isım bilemiyorum ama yarın obur gun düşer
götzeyi begenmiyorlarForum tam kanserlik icimizi karartiniz sabahtan beri be .Gidin intihar edinde rahatlayalim.Gozlerim.kanadi ya ne umutsuz adamlar var
Yekta?Sevgili başkanım ve değerli yöneticilerim lütfen az önce kulağıma gelen görüştüğünüz futbolcunun transferini bitirin. Bu, taraftarın sevinç çığlıkları atmaya hakkı var.
@Futbolig1905
Bu sayfa da daha demin atılan duyuma benzer bir şey paylaştı
Bu berna hnm. kulüpleri birbiriyle çarpıştırmak niyetinde herhald. Ne diyorsun buna rtaş.amkarbat
Bosver surayi okuyup zaman gecirelim diyoruz zamaninda icine siciyorlar Ulan bu takimdan bu kadar nefret ediyorsan git feneri tut bjkyi tut burda zaman harcama bizim enerjimizide bitirme.o cop bu cop su olu bu diri.Sirf post kasmak icin aglayanlar var onlar fa baska bi degisik.ustat var mi gozune carpan biri
Renktaş moral bozucu paylaşımlar yapmayalımGece gece aklıma geldi bak. Bu Yusuf Erdoğan'ın eşi hanımefendi ilkokulda sınıf arkadaşımdı. Sınıfın hocası da kızın amcasıydı. (Aynı zamanda Aydın Yılmaz'ın eşinin kız kardeşi oluyor). İnstagramda 10 bin takipçili hesabı fan sayfaları oluşmuş. Canım sıkıldı