Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@duyumcuabiniz
Orta saha için önemli bir isim var. (Önemli derken yeteneği falan yüksek gelecek vaat eden aynı zamanda 11 de oynaya bilecek (Moder den bahsetmiyorum oda var gündemde)) İsim bilmiyorum ama yarın öbür gün düşer diyolar medyaya
Ben de sallarım bak sallayım bir tane.
Sol kanat mevkiinde oynayan bir futbolcu için uğraş var. Taraftarın hoşuna gidebilecek bir isim.
Isım bilemiyorum ama yarın obur gun düşer

Götze'nin futbolculuğuna diyecek tek kelime yok da bizim ligde en azman topçuyu bile yiyorlar bir şekilde, Götze o açıdan tutunamaz burada bence, Falcao V2 olur sakatlık bakımından, çıktığında top yapar ama istikrar sorunu olur sakatlıktan ötürü diye düşünüyorum.

Sakatlanmayacağını bilsem gözlerin pasını siler o adam.

Gece gece aklıma geldi bak. Bu Yusuf Erdoğan'ın eşi hanımefendi ilkokulda sınıf arkadaşımdı. Sınıfın hocası da kızın amcasıydı. (Aynı zamanda Aydın Yılmaz'ın eşinin kız kardeşi oluyor). İnstagramda 10 bin takipçili hesabı fan sayfaları oluşmuş. Canım sıkıldı

ustat var mi gozune carpan biri
Bosver surayi okuyup zaman gecirelim diyoruz zamaninda icine siciyorlar Ulan bu takimdan bu kadar nefret ediyorsan git feneri tut bjkyi tut burda zaman harcama bizim enerjimizide bitirme.o cop bu cop su olu bu diri.Sirf post kasmak icin aglayanlar var onlar fa baska bi degisik.

Gece gece aklıma geldi bak. Bu Yusuf Erdoğan'ın eşi hanımefendi ilkokulda sınıf arkadaşımdı. Sınıfın hocası da kızın amcasıydı. (Aynı zamanda Aydın Yılmaz'ın eşinin kız kardeşi oluyor). İnstagramda 10 bin takipçili hesabı fan sayfaları oluşmuş. Canım sıkıldı
Renktaş moral bozucu paylaşımlar yapmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt