Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
Doucoure imkansız ötesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
est,yiğit bende engelli ama şansıma tüküreyim ki forum dısına cıkıp,dısardan foruma bakınca yorumu gördüm ve tahrik oldum.yoksa cevap vermezdim,hatta yaptıgım yorumda kırıcı oldum mu diye üzüldüm.adam bana ortada bişey yokken sallıyo,ben hala ona verdiğim cevaba kırıldı mı diye üzülüyorum.pikachuluk yaramıyo.artık ne yazarsa yazsın ilgilenmiyorumsergen senede 1 defa klasını konuşturur ondada senelerce kendinden söz ettirir.
üstad yine klasını konuşturmuş![]()
YohhhGalatasaray, Premier Lig'de küme düşen Watford'un orta saha oyuncusu Abdoulaye Doucoure için İngiliz kulübü ile masaya oturacak. (Takvim)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen yigit kamkimi dusunme reis yarim dunya gibi adam kırılmaz dökülmez o. Kendi yorumunu bile hatirlamiyodur suanest,yiğit bende engelli ama şansıma tüküreyim ki forum dısına cıkıp,dısardan foruma bakınca yorumu gördüm ve tahrik oldum.yoksa cevap vermezdim,hatta yaptıgım yorumda kırıcı oldum mu diye üzüldüm.adam bana ortada bişey yokken sallıyo,ben hala ona verdiğim cevaba kırıldı mı diye üzülüyorum.pikachuluk yaramıyo
?Illegal satis istiyorsan bi sağa kaydirira
ne 6 numarasi Donk oynayacak orda iste Luyin ve Marcao iyilesti
Osman Film öner. Başlığı öksüz bıraktın kaç zamandır.Sen yigit kamkimi dusunme reis yarim dunya gibi adam kırılmaz dökülmez o. Kendi yorumunu bile hatirlamiyodur suan
cevap verse de artık ilgilenmiyorum zaten.ben keyiflenmek istiyorum nöbette,dilediğimi yazmakta da özgürüm.laf dalaşı sevmiyorumSen yigit kamkimi dusunme reis yarim dunya gibi adam kırılmaz dökülmez o. Kendi yorumunu bile hatirlamiyodur suan
Bayadir bisi izleyemiyorum maalesef reis basim dolu bu aralar. Sende bisiler varsa pasla ilk firsatta izliyeyim.Osman Film öner. Başlığı öksüz bıraktın kaç zamandır.![]()
Buldum bir tane de dur bakayım. Başlığa atayım.Bayadir bisi izleyemiyorum maalesef reis basim dolu bu aralar. Sende bisiler varsa pasla ilk firsatta izliyeyim.
Reis bu izlandalilarin sinemasi ve dizileri efsane yav ozellikle onlardan az bilindik guzel seyleri arada paylasirsan sevinirim denk geldikceBuldum bir tane de dur bakayım. Başlığa atayım.
Melo gelsin 1 sene oynasın bari. Durumu nasıl.
Sen yigit kamkimi dusunme reis yarim dunya gibi adam kırılmaz dökülmez o. Kendi yorumunu bile hatirlamiyodur suan
Bokeh'i izlemişsindir.?Reis bu izlandalilarin sinemasi ve dizileri efsane yav ozellikle onlardan az bilindik guzel seyleri arada paylasirsan sevinirim denk geldikce