Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sergen senede 1 defa klasını konuşturur ondada senelerce kendinden söz ettirir.
üstad yine klasını konuşturmuş :tbr:
est,yiğit bende engelli ama şansıma tüküreyim ki forum dısına cıkıp,dısardan foruma bakınca yorumu gördüm ve tahrik oldum.yoksa cevap vermezdim,hatta yaptıgım yorumda kırıcı oldum mu diye üzüldüm.adam bana ortada bişey yokken sallıyo,ben hala ona verdiğim cevaba kırıldı mı diye üzülüyorum.pikachuluk yaramıyo.artık ne yazarsa yazsın ilgilenmiyorum

est,yiğit bende engelli ama şansıma tüküreyim ki forum dısına cıkıp,dısardan foruma bakınca yorumu gördüm ve tahrik oldum.yoksa cevap vermezdim,hatta yaptıgım yorumda kırıcı oldum mu diye üzüldüm.adam bana ortada bişey yokken sallıyo,ben hala ona verdiğim cevaba kırıldı mı diye üzülüyorum.pikachuluk yaramıyo
Sen yigit kamkimi dusunme reis yarim dunya gibi adam kırılmaz dökülmez o. Kendi yorumunu bile hatirlamiyodur suan

Ken Sema, tam bizim ligde oynayacak oyuncu bence kim alırsa bayağı katkı alır, fizikli, teknik ve akıllı bir oyuncu. Sağ kanatta nasıl oynuyor bilmiyorum ama Feg gider ve oraya monte edersek defansif açıdan taş gibi bir sağ tarafımız olur, daha iç oynayan bir profil gibi ama bence oynar yani bizim ligde kanat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt