Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa maclarinda bok gibi oynayan, sozlesmesi uzatilmadigi icin ligin son maclarinda yenilen golleri izleyen Donk ile sozlesme uzattik ha. Babel ile birlikte kulubu iyi soydular.

şampiyon kim olur bilmem ama şu anki kadromuz maksimum 4. olur.

işin kötü yanı artık cl geliri yok, bankalara geri ödeme başlayacak. yani 2020-21 sezonu için toparlanmak daha da zor olacak.

Rahat olun ekime kadar zaman ver ilk maçlarda puan kaybını göze almış hoca yalnız çok sevdiği Araplar Babel cagne kendi kuyusunu kazdigini anladigii gün çok gec olacak

Mensah'tan çekildiğimize göre Götze'yi zorlayacağız demek ki.

Ken Sema, tam bizim ligde oynayacak oyuncu bence kim alırsa bayağı katkı alır, fizikli, teknik ve akıllı bir oyuncu. Sağ kanatta nasıl oynuyor bilmiyorum ama Feg gider ve oraya monte edersek defansif açıdan taş gibi bir sağ tarafımız olur, daha iç oynayan bir profil gibi ama bence oynar yani bizim ligde kanat.

Yanlıs hatırlamıyorsam içimizden geçmişti Ostersunds macında dağ gibi adamdı

FATIH OZTURK
OMAR KORAY MARCAO SARRACHI
SERI TAYLAN
EMRE K. EMRE A. ARDA
FALCAO

KADRO GİBİ KADRO​

Genoa Koray’ı oynatmıyor bu sene verona’ya kiralamıştı. şimdi satmaya çalışıyor 3’e 5’e okutmaya çalışıyor..

Genoa!yı hurda toplayıp satan hurdacılar gibi düşünün.

Takım bulamamış genç ya da çok yaşlı olmayan oyuncuları bedavaya alırlar bir kaç yere kiralarlar satabilirlerse 3 e 5 e satalar böylece yoılunu bulur..

Koray için kapıyı 4M den açarlar ama transferin son günü ellerinde patlarsa 100 K ya verirler geçerler..

Alakasız transferler. Mensah'ı 8 olarak istiyorduk. Götze ise Arda ve Emre Akbaba ile birlikte forvet arkasını üçleyecek eğer gelirse. Yani Götze gelseydi bile Mensah'ın yerine birisi lazım.

Seri ve Mensah'ı göbekte mi kullanacaktı yani, sanmıyorum böyle düşündüklerini. 2'sinden biri alınır, ek olarakta ucuz yollu bi defansif ortasaha bulunur satış yapabilirsek eğer benim düşüncem bu yönde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt