Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Biz buku yedik bu sene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha once birini alintilamistim onu unutmusum seninkiyle birlesmis.6 numara almayacagiz Donkla uzattilar dedim orada .Baskada 6 almazlar bence
Umarim gelir o zamanMehmet Ekici gelirse bu sene takip edilmez
Genoa ile 1 senesi kaldı o yüzden satabilirler.takımında banko oynamıyor mu nasıl alacakmışız
koray gelsin çok isterim ben
Alakasız transferler. Mensah'ı 8 olarak istiyorduk. Götze ise Arda ve Emre Akbaba ile birlikte forvet arkasını üçleyecek eğer gelirse. Yani Götze gelse bile Mensah'ın yerine birisi lazım.Mensah'tan çekildiğimize göre Götze'yi zorlayacağız demek ki.
Ken Sema, tam bizim ligde oynayacak oyuncu bence kim alırsa bayağı katkı alır, fizikli, teknik ve akıllı bir oyuncu. Sağ kanatta nasıl oynuyor bilmiyorum ama Feg gider ve oraya monte edersek defansif açıdan taş gibi bir sağ tarafımız olur, daha iç oynayan bir profil gibi ama bence oynar yani bizim ligde kanat.
Mensah'tan çekildiğimize göre Götze'yi zorlayacağız demek ki.
Alakasız transferler. Mensah'ı 8 olarak istiyorduk. Götze ise Arda ve Emre Akbaba ile birlikte forvet arkasını üçleyecek eğer gelirse. Yani Götze gelseydi bile Mensah'ın yerine birisi lazım.