Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim hafızam iyidir oğuz senin bu tinercileri övme sevdan hafızamda iyi yer etmiş bu sebeple yorum yazma gereği duydum. sana tinercilerin bizim seviyemizde olmadığını yıldız futbolcuların bünyemizde bulunmasından dolayı maaş ortalamamızın bi tık yüksek olmasının normal olduğunu belirttim. donk için 850 de gayet normal bi rakam abartıyorsun
Ben takım ovmem planlamanın ve maaş politikasının doğru olduğu her olayi overim çünkü bizim de yapmamız gereken bu.

Yıldız futbolcu maaşlarına tek kelime laf etmemişim ki onları niye dahil ediyorsun.Ben

Jimmy
Şener
Babel
Diagne

Maaşlarını diyorum.Bunlsri 1 sene içinde odedik sıfır katkı aldık hepsi yüksek maaşlar takımdan ayrilanlari yazmiyorum.

Donk bizden en az 10 milyon para kazandı kim verirdi ona 10 milyon?Hala emekli ikramiyesi 850 bin euro alacak 35 yaşında sahada yürüyen bir adam sadece.Bundan vazgeçmek gerekiyor.

Ayrıca ben ts planlamasını da beğeniyorum acilan başlığa da yazmıştım.Koru körüne her olaya saldıran bir yapım yok o kadar bağnaz değilim

Bu şekilde yaparsak eğer oyuncuda bonuslari almak için canını dişine takarak oynamak zorunda kalır ve başarı gelir.

Performans odaklı sözleşme eninde sonunda tüm dünyaya yayılacak bu işi erken yapan kaymağini fazlası ile yer.
Kulübü de batmaz.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Aynen öyle en azından sakatim falan ayağı yapmaz oynamak için ekstra antrenman performansı gösterir.Tabi oyuncular bunu zor kabul eder ama yöneticilik bunu kabul ettirmekte

UEFA, genç milli takım organizasyonlarını askıya aldı. Milli takımda bulunan gençlerimiz Ali Yavuz Kol, Süleyman Luş, Erkan Suer ve Işık Kaan Arslan'ın Galatasaray kampına dönmesi bekleniyor.

Guzel haber
Gençler içinde bizim içinde iyi haber.

Umarım şu isimleri kampa alıp en az 1 tanesini A takıma monte ederiz sezon içinde.

Pasta kesmeye YETER!

bjkliler dalga gececekmis falan..bjklileri kale almayin diycem de aliyosunuz,o yuzden o bjklilere Galatasarayin mensahtan cok daha iyilerini hakettigini,mensahin bjk gibilerine yarasacagini soyleyemeyecek kadar çekingen olduysaniz isimiz var.mensah gelirse gelir,gelmezse gelmez.Galatasaray mensahi alirsa siradan,Galatasaray kalibresinin altinda ama katki alabilecegi bi transfer yapmış olur.fazlasi yok.

Mensah bizim icin olum kalim.meselesi olmadi ki. Bjk alirsa alsin. Bizim dengimiz degiller. Bu yil fb ve basak sorun çıkarabilir bize.

F A T I H T E R I M

bjk dalga gececekmis falan..bjklileri kale almayin diycem de aliyosunuz,o yuzden o bjklilere Galatasarayin mensahtan cok daha iyilerini hakettigini,mensahin bjk gibilerine yarasacagini soyleyemeyecek kadar çekingen olduysaniz isimiz var.mensah gelirse gelir,gelmezse gelmez.Galatasaray mensahi alirsa siradan,Galatasaray kalibresinin altinda ama katki alabilecegi bi transfer yapmış olur.fazlasi yok.
mensah olmazssa gider vasat birini alırız yekta yada aytaç karayı mesela

Mensah bize i1.2 maaş civarına gelseydi çok memnun kalırdım yanında seri olmamak şartıyla.Diger türlü istediği takıma gidebilir çok büyük katkı da verebilir bunu tahmin edemeyiz.

Umarım en kısa sürede yeni birini bulup alırız vakit azaliyor

Ben takım ovmem planlamanın ve maaş politikasının doğru olduğu her olayi overim çünkü bizim de yapmamız gereken bu.

Yıldız futbolcu maaşlarına tek kelime laf etmemişim ki onları niye dahil ediyorsun.Ben

Jimmy
Şener
Babel
Diagne

Maaşlarını diyorum.Bunlsri 1 sene içinde odedik sıfır katkı aldık hepsi yüksek maaşlar takımdan ayrilanlari yazmiyorum.

Donk bizden en az 10 milyon para kazandı kim verirdi ona 10 milyon?Hala emekli ikramiyesi 850 bin euro alacak 35 yaşında sahada yürüyen bir adam sadece.Bundan vazgeçmek gerekiyor.

Ayrıca ben ts planlamasını da beğeniyorum acilan başlığa da yazmıştım.Koru körüne her olaya saldıran bir yapım yok o kadar bağnaz değilim
bjk nin ne planlamasından bahsediyorsun çok merak ediyorum, batık haldeki kulübün kimseye verecek parası kalmayınca planlama mı oluyor bunun adı, ortada planlama falan yok batık bi kulübün mecburiyetleri var sadece. yıldız oyunculardan bahsederken onlara verilen yüksek maaşların otomatik olarak diğer oyuncu maaşlarını da etkilediğini o yüzden olması gerekenden biraz daha yüksek olduğunu kasdettim. sen belhanda gibi bi çöpe 4 milyon verirken diğer oyuncuları karın tokluğuna oynatamazsın, domino etkisi var o olayda.

bir çok alınmamasını isrteyen üye mensah bejekeye giderse yönetime sallayacak aynı üyeler mensah alınırsa bu sefer yüksek maaştı şuydu buydu diyerek hem yönetime hem de Fatin hocaya sallayacak.Merakla bekliyoruz
Valla ben alınmasını istiyorum fakat Mensah ve Seri'nin arkasına savunması sağlam bir oyuncu alamazsak bir anlamı yok bu ikilinin, her ne kadar iyi oynarsa oynasınlar.
Mensah gelirse de çok iyi katki vereceğini düşünüyorum. BJK'ye giderse de muhtemelen sallarım yönetime çünkü bu tip bir futbolcuyu yurtdisindan falan bulabileceklerine pek inanmıyorum.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şunlara diagne'yi teklif etsek 15 m€'ya
Hemen araya girip,
İyi bir manager aracılığı ile teklif götursek belki kabul ederler.

1 taşla bir sürü KUŞ vurmuş oluruz :)

Pasta kesmeye YETER!

Belhanda oynar evlat var .Arda geldi ikinci evlat .seriyi istiyormuş hoca geçen seneden sıfır ders almışız .donk da kalmış .kaleci de yok ne güzel değil mi ? Gençler geliyormuş onlar da oynamayacak takımlara kiralanır biter gider

Şunlara diagne'yi teklif etsek 15 m€'ya
Hemen araya girip,
İyi bir manager aracılığı ile teklif götursek belki kabul ederler.

1 taşla bir sürü KUŞ vurmuş oluruz :)

Pasta kesmeye YETER!
Diagne'yi el birliği ile yok ettik taraftarlar olarak tabii kendisinin de bunda payı var. 15 değil 1.5 bile vermezler

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt