Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.100
- 21.186
- 1.568
reis attım hemen kasaya kaçmaz bu foto eyvOoo fotoyu araklamışın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis attım hemen kasaya kaçmaz bu foto eyvOoo fotoyu araklamışın
Linnes de indirime gitmeli. 800-900k yapsa iyi ama o bile çok benceEkli dosyayı görüntüle 89021
Babel,Feghouli,Belhanda ve Falcao harici yıllık ücretler gayet iyimiş bizim aslında
Diagne ve Emre akbaba kesinlikle indirime gitmeli
Muslera’nın ücreti de baya sağlammış ama fazlasıyla hakediyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş orta saha oynar mısınBen geldim hayırlı olsun
Bam dan sonraki en kreativ orta saha daha ne istiyonuzDonk Belhanda Ömer orta sahasına hazırlayayım bari kendimi![]()
Niye 2 gundur ne resimlerde ne saglik kontrolunde göremedik bossumuzu? Ayni sekilde marcaoGalatasaray’da sezon öncesi ölçüm ve değerlendirme testleri yapıldı.
Takımın en hızlısı : Emre Kılınç
Takımın dayanıklısı: Luyindama, Mbaye Diagne
Takımın Yağ Oranı En düşük isimleri: Arda Turan, Radamel Falcao
Teknik direktör Fatih Terim, bu isimleri tebrik etti
F A T I H T E R I M
Arda bu sene fark yaratsa bari. Belli ki çok hırslı, bu hırsını sadece topa verirse baya elimizi rahatlatır
Niye 2 gundur ne resimlerde ne saglik kontrolunde göremedik bossumuzu? Ayni sekilde marcao
Evet silinmiş ne yazıyordu?silinmis
Marcao sakattı galibaNiye 2 gundur ne resimlerde ne saglik kontrolunde göremedik bossumuzu? Ayni sekilde marcao
Öyleyse bile aciklama yapsalar fena olmaz. Adam kayiplarda resmen en son instada memleketinden fotolar atiyordubelki de sakatlığı hala sürüyordur.
Muslera, falcao, akbaba, linnes, fegh aldıkları ucret skandal.Ekli dosyayı görüntüle 89021
Babel,Feghouli,Belhanda ve Falcao harici yıllık ücretler gayet iyimiş bizim aslında
Diagne ve Emre akbaba kesinlikle indirime gitmeli
Muslera’nın ücreti de baya sağlammış ama fazlasıyla hakediyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ust duzey topcu gelecek saniyorlar ancak para yokMensahi istemeyenler acaba mevcut kadroda kim varda istemiyorlar?
Veya alternatif kimler?
Seri ve lemina alternatif olur anca.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi