Tugay Nidag
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.849
- 15.374
- 1.938
Ozornwaffle yedikleri golda iyi durmadi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vedat’a 5 milyon Euro’dan fazlasını veren ağır enayidir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Acayip bir şeyler dönüyor. Avrupada vedat seviyesinde 6-7 mye bolca topçu var. Ne görüyorlar bu herifte ben de anlamış değilimNasıl ediyor o paraları yav? TSL' de 2 sezonda 30 gol atan adam ne zaman bu paraları etmeye başladı?
Immobile'yi bile 9a almış, son 10 yılda en pahalı transferi 18e SMS'i alan takımın 20 vermesi hangi akla mantığa uygun.
Ya bizim topcu değil diye bi kadar da bok atmayın ya.Vedat’a 5 milyon Euro’dan fazlasını veren ağır enayidir.
Beşiktaş ile Kayserispor, Mensah için el sıkıştı, top Atletico'da @ajansspor
reis, joelintonun 40m ettiği wesleyin 25e gittiği yerde vedat da 20ye gider yani fazla biraz ama o da bizde olmayan bi şey pazarlamaAcayip bir şeyler dönüyor. Avrupada vedat seviyesinde 6-7 mye bolca topçu var. Ne görüyorlar bu herifte ben de anlamış değilim
Acayip bir şeyler dönüyor. Avrupada vedat seviyesinde 6-7 mye bolca topçu var. Ne görüyorlar bu herifte ben de anlamış değilim
Unicredit + Yapıkredi. Elif transferi gibi.Acayip bir şeyler dönüyor. Avrupada vedat seviyesinde 6-7 mye bolca topçu var. Ne görüyorlar bu herifte ben de anlamış değilim
Aynen katılıyorum.Vedati 1 sene daha tutsaydılar şampiyon olsalar daha pahalıya giderdi. Vedat iyi futbolcu, çok küçümsuyorsunuz
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi