Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.517
- 73.498
- 5.188
Aha mensah da gitti. Cidden soruyorum bu parasızlıkta kimi alacağız? Avrupalı bonservisi peşin ister, biz kimi alacağız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vermez zaten Atletico onay, biz olsak bize de vermezdi.@salimmanav: Beşiktaş ile Kayserispor Mensah’ın transferi için el sıkıştı. Atletico Madrid’in onayı bekleniyor. Atletico, FIFA’ya verdiği dilekçede Kayserispor borcunu ödeyene kadar hiçbir kulübe onayı alınmadan gönderilmemesi talebinde bulunmuştu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
5 i bile verirken dusunurum. Neyini gordunuzki, sezonun ilk maclari iyiydi 80% fissEderi max 9-10.
Avrupa'da maçı yok herifin henüz.
Üstüne pandemi var.
Kendileri 4’e aldı. Yüzde 15 payı var. Kendisi 25 yaşında ve Ingiltere’ye karşı 2 golü var, kule gibi herif.Vedat'ın transferinde şaibe olduğunu düşünmeyen kendini sorgulasın.
Aha mensah da gitti. Cidden soruyorum bu parasızlıkta kimi alacağız? Avrupalı bonservisi peşin ister, biz kimi alacağız?
Yok o öyle degilmiş vedat ta bizim göremedigimiz bi şeyler varmış baksanaVedat'ın transferinde şaibe olduğunu düşünmeyen kendini sorgulasın.
25 yaşında ki Vedat’a 15 milyon veren değil, 35 yaşında ki sakat Falcao’ya yıllık 7 milyon verip, 4 milyona Muriç’i kaçıran enayidir.
Bonservis ücreti geri kazanılır bir şekilde, maaşı düşük tutarsın. Ama yaşı geçmiş, sakatlık geçmişi olan 35 yaşında ki herifin maliyetinden kurtulamazsın.
Maalesef.
Nasıl ediyor o paraları yav? TSL' de 2 sezonda 30 gol atan adam ne zaman bu paraları etmeye başladı?
Immobile'yi bile 9a almış, son 10 yılda en pahalı transferi 18e SMS'i alan takımın 20 vermesi hangi akla mantığa uygun.
Ne zmaan öyle transfer yapmışız da şimdi yapacağız. Bu yolun nereye gittiği belli. Seri kiralanır ve başka da kimse alınmaz sonra devre arası bekleyin lafları dolaşmaya başlarulan norvec danimarka guney amerika yok mu sanmi 1-2 ye topcu kardesim