Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdinç Şehit: Sekidika'nın bu sezona damga vuracağına inanıyorum.
Sekidika: Yedek kulübesi de güzel yaa

Merhaba beyler.Var mi polonyalilar ile ilgili haber yada yeni gundem.Ozet gecen olursa sevinirim

Vedat iyi topçu. O paralari da eder. Az demedik burada alin Vedati diye. O paralari etmeyen elif elmas denen çöp tenekesiydi. Hoş Vedat bizde olsa 3 milyona bile satamazdik.
Ersen Martin'ın balkan versiyonu.
5 milyon etmez.
Öyle aman aman da bir forvet değil.
Bitiriciliği çok kötü.
Göstere göstere vuruyor, yerden de etkisi sıfır.
Herhangi pozisyon bilgisi olan bir stoper, buna top göstermez.

Mesela Burak top döneminde 12 ediyorsa, bu arkadaş max 5 eder.
12 milyon teklif eden de aynı takım bu arada.

Gscimbom mobil

Ne zaman fener boyle gozu karartip transfer yapsa bir bok olmuyor hoca yeni takim yeni oturtana kadar lig gider ellerinden toplama takim sampiyon olacaksa elinde gomis gibi adam olacak o sene gomis olmasa biz ilk uce girmezdik
vedat gidince yerine a kalite adam alamazlarsa ilk uce giremezler

Falcao 2006dan 2011e kadar hic sakatlik yasamamis gorunuyor.2011 ve 2014 arasi yine sakatligi yok.bir 2014te ciddi sakatlanmis.2016 da bi sakatlığı var yine bi muddet.3 sezon boyunca monacoda mac sayisi cok iyi,gol sayisi cok iyi.bu adam nasil oluyo da sakat diye,muzmin diye anıliyo?bi anlatin bakalim
Müzmin felan değil.
Hafif ağrısı varken bile oynamam diyor.
Monaco'da oynamış zamanında, bizi takmıyor bile.
Yatmaya gelmiş, gezecek yiyecek içecek sonra paraları alıp gidecek.

Seneye de 12-14 gol ve maçların yarısında sakat bekliyorum ben.

Artık Diagne ve Falcao paralarını Apo öder diye ümit ediyorum.

Gscimbom mobil

yunus akgünü monaco ya verseydik onyekuru 1.5 sezon daha bizde idi...Fenere gitmek üzere
MHY yi Fenere bıraktılar kasitli olduguna eminim
Vedat muqie i almadılar 300.000 Euro yüzünden..
Klüp içindeki paralel yapı çok etkili çok...Fenerin kadrosunuda biz kuruyoruz...

@salimmanav: Beşiktaş ile Kayserispor Mensah’ın transferi için el sıkıştı. Atletico Madrid’in onayı bekleniyor. Atletico, FIFA’ya verdiği dilekçede Kayserispor borcunu ödeyene kadar hiçbir kulübe onayı alınmadan gönderilmemesi talebinde bulunmuştu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kayseri yönetimi zaten başından beridir tinercilere satmaya çalışıyordu.galatasaraya karşı inanılmaz bi şer odağı oluşmus durumda,bildiri çetesinin mahareti bu durum. Hangi oyuncuya talip olsak o anadolu takıminin yonetimi rakibimize satmaya hevesli oldu hep.

Elmas ile Muriqi'ye de İtalyanlar veriyor o zaman mantık o şekilde ise... Son gece fiyatlandırması olması doğrudur ama gerçeği değiştirmez.
Elmasla muriq bu gezegenin herhangi bi yerinde kesinlikle o paralar etmez bence. Bariz şekilde transfer şikesi var benim fikrim.ali bu şekilde ffp yi deliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt