- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
ulan bi transfer dönemiminde transferler kampa yetissin. aylarca ne halt yediniz siz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sene ayni gunlerde ayni seyi yazip buna sinirlenmekyen yorulmadin mi?ulan bi transfer dönemiminde transferler kampa yetissin. aylarca ne halt yediniz siz?
KalmaliErdinç Şehit: Sekidika'nın bu sezona damga vuracağına inanıyorum.
Sekidika: Yedek kulübesi de güzel yaa
Yok la renktaş gayet eğlencili biri olduğumu düşünüyorum.Muhsin normal hayatta da foruma yazdığın gibi ciddi mi takılıyorsun rts
Vurduruyor olabilirBerkay saracoglu nerde
sinirlenmem bile engellenmek isteniyorHer sene ayni gunlerde ayni seyi yazip buna sinirlenmekyen yorulmadin mi?

Güve yemiştir o formaları kaç yıl olduFenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya: "Gelecek sezon 4 yıldız için hazırladığımız ve şu anda çalışmalarını yaptığımız formalarımızı taraftarlarımızla buluşturmak istiyoruz. En büyük arzumuz." (FB TV)
Salakkuş Spor
Ulan para olacak Mendy-Bellegarde-Mensah yapacaksın
Yok la renktaş gayet eğlencili biri olduğumu düşünüyorum.![]()
10 bin tl karsılıgı forumu bıraktıBerkay saracoglu nerde
@duyumcuabiniz
Orta saha için önemli bir isim var. (Önemli derken yeteneği falan yüksek gelecek vaat eden aynı zamanda 11 de oynaya bilecek (Moder den bahsetmiyorum oda var gündemde)) İsim bilmiyorum ama yarın öbür gün düşer diyolar medyaya
Alamayız o zaman , çok basit yani.Bonservisi vardır böyle adamın@duyumcuabiniz
Orta saha için önemli bir isim var. (Önemli derken yeteneği falan yüksek gelecek vaat eden aynı zamanda 11 de oynaya bilecek (Moder den bahsetmiyorum oda var gündemde)) İsim bilmiyorum ama yarın öbür gün düşer diyolar medyaya
1 tane de yeter ama para yoksinirlenmem bile engellenmek isteniyor
abi bu nedir diye kimse sormuyor yav
baskan daha 2 ay var dedi
bize is bilen 2 adet yönetici lazim
burada da öyle takılsana o zmn knk. ne zmn baksam ciddi ciddi bir şeyler anlatıyorsun.Yok la renktaş gayet eğlencili biri olduğumu düşünüyorum.![]()

Elde 1.7 var. Trabzon yaptığı gibi. 800 bin euro kiralık sene sonu 3 ya da 4 tarzı zorunlu satın alma ile 2 adam alınır. 2 orta saha lazim zaten. Başka oyuncu satmadan alınmaz.Satmadan kimi alacağımızı düşünüyorsunuz tam olarak
İzah edin
Ben kalmasın mı dedimKalmali