Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satmadan kimi alacağımızı düşünüyorsunuz tam olarak
İzah edin
Boş bir sürü adam var.Elde para olmayacağı biliniyordu zaten.Bence önceden anlaşıp onları kampa yetiştirmek lazımdı.Mecbur yapıcaz , para yok.Başak yaşa bakmadan alıp şampiyon oluyor , gence yönelecek para olmadığı için yaşlı ve iyi oyuncularla bir geçiş dönemi yapmamız lazımdı ama sanırım bizimkiler lig başlayana kadar kiralık , bonservisli adam kovalar ama bir halta yaramazlar

Tff tarafından yapılan harcama limiti açıklamasında şöyle bir ibare var:

"Kulübe ait mevcut futbolcu ve teknik adam ücretlerinin toplamı, kulüp için tanınan limitin üzerinde ise başka kulüplerden transfer edilen futbolculara ait sözleşmeler tescil edilmez."

Bu iş fb için kötüye gidebilir. Hemen katakulli yapmaları lâzım.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

yalniz kimse su nabil dirarin ne kadar kotu oldugunu dile getirmiyor

yilda 2m kazaniyor heral
Rotasyonda iş yapar aslında , kötü topçu değil.3.5 falan kazanıyor diye görmüştüm ben.Çok tehlikeli orta kesiyor , canerin sağ bek hali gibi aslında.1 m falan alıcak , yedekte duracak topçu aslında.Tabii bizim için değil , bizden uzak dursun artık berberiler

Luyindama ve Marcao'nun fotoğraflarda görülmemesi üzerine yetkili birine sordum. Herkes idmanda, sadece fotoğraflara denk gelmemiştir dedi.

Saglik kontrollerine de mi girmemisler?

Alamayız o zaman , çok basit yani.Bonservisi vardır böyle adamın
20190721_003902.webp

🔥 Sevgili başkanım ve değerli yöneticilerim lütfen az önce kulağıma gelen görüştüğünüz futbolcunun transferini bitirin. Bu, taraftarın sevinç çığlıkları atmaya hakkı var.
@Futbolig1905

Bu sayfa da daha demin atılan duyuma benzer bir şey paylaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt