Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acayip bir şeyler dönüyor. Avrupada vedat seviyesinde 6-7 mye bolca topçu var. Ne görüyorlar bu herifte ben de anlamış değilim

Siz elifin, vedat kazmasinin transfer şikesi olmadan 18 milyona satilacagina inaniyorsaniz allah kolaylik versin.

Fenerbahce=$ike, hile, yalan, sahtekarliktir!

Bosver surayi okuyup zaman gecirelim diyoruz zamaninda icine siciyorlar Ulan bu takimdan bu kadar nefret ediyorsan git feneri tut bjkyi tut burda zaman harcama bizim enerjimizide bitirme.o cop bu cop su olu bu diri.Sirf post kasmak icin aglayanlar var onlar fa baska bi degisik.
bosver reis fatih hocaya bile laf edenler var transferlere de ederler

Fener şunu aldi bunu almaya yakin diye boşuna yazmayın gençler. Tarihlerinde kötü kadro ile tek şampiyonlukları yok 30 yıldır. Rahat olun bu kadrolarını iyi bir kadro haline getirmeleri için en az 5 tane 11 oyuncusu transfer etmeleri lazım. O yüzden fenerden degil baska takımların transferlerinden bahsedin.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Opera Anlık Görüntü_2020-08-14_000019_www.google.com.webp

Böyle gidersek 5 sene sonra Galatasaray

Niye satsınlar 8 milyona yahu? Akıl var mantık var. Git bul bakalım aynı paralara 25 yaş altı forvet, bulamazsın.

Forvetlerin piyasası böyledir. Bu dünyada bilinen bir şey yani. Kaldı ki Rize 15% pay alacak.
Şikeciler ‘15 aşağısına satmayız’ demiştir.

Lazio sanki aynı paraya Avrupa’dan 25 yaşında forvet mi bulacak? Biz bulamadık gittik Diagne’yi almadık mı?

15 milyon Avrupa kulüpleri için çerez parası.

Ya birak allahini seversen 25 yasinda tek ozelligi hava topu indirmesi olan adam italyada ne ise yarayacak? O 18 milyon bonservis icin ali koc lazio ya bir sekilde 25 milyondan asagi para vermediyse bisey bilmiyorum!

Ayni sekilde elif icin ancelotti denen rusvetciye milyonlar odemedi mi saniyorsun cidden?

ilkokulda zorlanmak ne üstad
Bak hâlâ hatırlıyorum hocanın adını. Adnan Özdemir. Devlet okulu maaşlar düşük ayağına kendi evinde özel ders verirdi. Gelen öğrencilere de sınavda çıkacak soruları verirdi. Özel ders almayanlar mabadlarını yırtsalar sınavdan 50 alamazlardı sonra tıpış tıpış özel ders.

Gece gece aklıma geldi bak. Bu Yusuf Erdoğan'ın eşi hanımefendi ilkokulda sınıf arkadaşımdı. Sınıfın hocası da kızın amcasıydı. (Aynı zamanda Aydın Yılmaz'ın eşinin kız kardeşi oluyor). İnstagramda 10 bin takipçili hesabı fan sayfaları oluşmuş. Canım sıkıldı
Nerede okudunuz ilkokul barbie girls school da mı?

Max 2m verilecekse alınsın mensah.Jimmyi , ahmeti , emreyi saymayın zaten üstüne bunları da verince zaten mensahı bedava almış gibi oluyoruz.5me falan alınmaz yani.Başkanı diyor “ yok işte 3.5 verdik , yok ödeyemiyoruz , yok %40 pay var” vermeseydin kardeşim.Sen kazıklandın diye ben oyuncuya değmeyecek parayı vermek zorunda mıyım ? İşine gelirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt