- 24 Mayıs 2009
- 17.495
- 20.436
- 2.643
Bu hanımefendi ile okuduğum okul Bursa/inegöl - İshakpaşa İ.Ö.ONerede okudunuz ilkokul barbie girls school da mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hanımefendi ile okuduğum okul Bursa/inegöl - İshakpaşa İ.Ö.ONerede okudunuz ilkokul barbie girls school da mı?
Yok ya
Sergen aciktirdin beni yemek soyledim bu saatteYok yatatilde anca
seni gülerken görmek güzelSende laf ediyorsun Can benle dalga mi geciyon![]()
Siz de mi İnegöllüsünüz Cihan Bey? Ben de İnegöl'den katılıyorum foruma.Bu hanımefendi ile okuduğum okul Bursa/inegöl - İshakpaşa İ.Ö.O
İnegöllü değilim. Alınma ama Allah korusun renktaşSiz de mi İnegöllüsünüz Cihan Bey? Ben de İnegöl'den katılıyorum foruma.
İnegöllü değilim. Alınma ama Allah korusun renktaş![]()
Ben hep guluyorum burasi icimi karartiyor sadece kesin sampiyonuz gozuyle bakilmasij gecen sene herke so moddaydi ama olduk biz bittik biz demeninde kimseye faydasi yok Feber ve Bjk tutunmaya calisiyo bizden daha beter durumdalar.seni gülerken görmek güzel
İnegöllü değilim. Alınma ama Allah korusun renktaş![]()
Forumun geneline gore dunyadaki oyuncularin %40 kronik sakat klubun doktoru hastanesi var onlar olumlu rapor versede kronik sakat en son fernandoyu kronik sakat diye yolladilar adam la ligada mac kacirmadi bu sene lemina kronik sakatti bakalim gidecegi yerde kac maca cikacak bir insana kronik sakat demek icin ayni yerden birden fazla ayni sakatligin tekrarlamasi lazim ama bizim forum icin 10 mac uzeri kacirdinmi ooov kronik sakatGotze Mensah hic birini begenmiyolarki Seriye herkes hayran .
forumun ıstedıgı kadroForumun geneline gore dunyadaki oyuncularin %40 kronik sakat klubun doktoru hastanesi var onlar olumlu rapor versede kronik sakat en son fernandoyu kronik sakat diye yolladilar adam la ligada mac kacirmadi bu sene lemina kronik sakatti bakalim gidecegi yerde kac maca cikacak bir insana kronik sakat demek icin ayni yerden birden fazla ayni sakatligin tekrarlamasi lazim ama bizim forum icin 10 mac uzeri kacirdinmi ooov kronik sakat