Alp Eren Şentürk
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2020
- 697
- 462
- 513
Biri tercüme etsin arkadaşı.Para bitti, ask gitti, trash ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri tercüme etsin arkadaşı.Para bitti, ask gitti, trash ol
hataylımısın rtaşBir gün yerinde Glasgow Rangers-Glasgow Celtic maçını izlemek istiyorum. Her önemli pozisyon sonrasında binlerce kişiden havaya saçılan bira...Acayip bir deneyim olur. Ama İskoçya'ya kim niye alsın beni/nasıl gideyim?
Klasik formasyonlardan çıkar 5-0-3-2 oynarım yine de seçmem o seçenekleriİkisinden birini tercih etmek gerekse: Bugün kampa katılacak Aytaç mı, 4 Ekim'de kiralık olarak gelecek Lerma mı?![]()
Doğrudur adminimhataylımısın rtaş
Canım antakya döneri çekti reishataylımısın rtaş
Yolun düşerse beklerim..Canım antakya döneri çekti reis
Dönerin iyisi İskenderun'da yapılırCanım antakya döneri çekti reis
Sırf döner için yolumu düşürürüm abiYolun düşerse beklerim..
Kavgaya gerek yok ben hepsini yerim ama antakya sosu diye bi gerçek varDönerin iyisi İskenderun'da yapılır![]()
Rakı-Balık ekibimize katılırsın.Künefe yedirtmeden de göndermem..Sırf döner için yolumu düşürürüm abi
Kavgaya gerek yok ben hepsini yerim ama antakya sosu diye bi gerçek var![]()
Daha önce hiç alkol almamış biri ekibe direkt girebiliyor mu abiRakı-Balık ekibimize katılırsın.Künefe yedirtmeden de göndermem..
Ayranla idare edersinDaha önce hiç alkol almamış biri ekibe direkt girebiliyor mu abi![]()
Alkole karşı değilim almam demiyorum sadece daha önce hiç almadımAyranla idare edersinBalığı biz tuttuğumuzdan zehirlenmezsin..
Sakin ol aslanim kufur etmedikBiri tercüme etsin arkadaşı.
Ben de bağımlısı değilim.Ayda 1-2 defa kullanırım.Yazın bu sayı fazla olabilirAlkole karşı değilim almam demiyorum sadece daha önce hiç almadım![]()
Aha lan eski hesabımkaç yıl önce açmışım, şifreyi e-postayı falan unutmuştum. Hesapları birleştirebilirsiniz admin beyler...
Şansa bak.
@Recep Yıldırım
Parçalı üye olarak devam etmek istiyorum... Mümkünse.
Admirim @Uğur İz