- 2 Temmuz 2011
- 140.180
- 60.258
- 5.628
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakı-Balık ekibimize katılırsın.Künefe yedirtmeden de göndermem..
Daha önceden de demiştim
Bence kampı eski takımlarında yapmaları bizim adımıza daha iyi, malum bizde kampı görenin pili bitiyor.kamp olayı önemli ama fazla takıntı yapıyoruz. alacağımız oyuncunun illa bizle kamp yapması gerekmiyor kulübünde kamp yapması önemli. lemina da falcao da aylarca oynamadan geldiler.
kaliteli oyuncu idmanlıysa fiziken hazirsa geldiği günün ertesinde dahi iyi oynar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çekici kadın. Ama sen yinede Allah'a kurban ol.Ekli dosyayı görüntüle 89079 Popişinin iki yanagina kurban oldugum kadin ❤![]()
ASSA
Yonetim dusmanlari likelasin dostumuzu bilelim
Takima level atlatacak 1 tane bile isim gecmiyor
Aldiklari ve ilgilendikleri topcularin alayi anadolu topcusu
O iş bitti bence Beşiktaş aldı , artık başka birine bakmak gerek .mensah'ta bi olumlu gelişme olsa bari bugün. sergen'e kaptırmamak lazım bu adamı, sergen manyak oynatır bunu
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transfer dönemi başlığının Polonyalı 2 oyuncuların takip başlığı diye değiştirilmesini talep ediyorum. ikisine vereceğimiz 5-10 milyon, 3 sene sonra 30 olarak dönecek. Bu kadar eminim. Haaland gibi ulan elimizden kaçırdığımïz futbolculara bak diyeceğiz. Ricardo kaka Gaziantep geyiğine dönecek iş.
Ali Naci Fatih Hoca 3 tane orta saha istiyor demisti; insallah alirlar...