Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin beceriksizliği ayrı bir konu, gerçi geçen sene hepimiz burada orgazm olduk Lemina , Seri, Nzonzi, Falcao vs

Ne oldu?

Her senenin kendine has hikayesi vardır evet hoş görünmüyor ama Atalay, Abdusamed, Bartug zaman alsın diye tüm sene yazarken şimdi görmezden geliyoruz belki de birşey yapamayacaklar ama denememiz şart, orta sahaya adam alınmalı ama genç ve ismi duyulmamışlara açım kendi adıma.

TS geçen sene başında rezil denilirken az daha şampiyon olacaklardı. Bu sene çok maç olacak inşallah fener Sosayı da alırsa hep beraber kim haklı kim değil göreceğiz tek korkum Terim, 1 ve 3. Dönemdeki Terim olursa süper, 2. Dönem ve geçen seneki Terim olursa istersen Modriç,Pogba al boş
Keşke gençler süre alsa ama onlar ismi geçen mensah ve mhy den çok daha belirsiz.En iyisini hoca bilir demek isterdim lakin bu dönemindeki transfer performansini hiç beğenmiyorum bahsedilen lemina seri nzonzi falan orta saha ilk yarı 24 puan topladi problem hocadaydi.

Lafın özü kim gelirse gelsin kampa yetişsin tam kadro kamp yapılsın hoca bir bildiği vardır desinler demişti bu laftan sonra gelen başarısız transferler ve başarısızlık hocayı istifa ettirir

Yönetimin beceriksizliği ayrı bir konu, gerçi geçen sene hepimiz burada orgazm olduk Lemina , Seri, Nzonzi, Falcao vs

Ne oldu?

Her senenin kendine has hikayesi vardır evet hoş görünmüyor ama Atalay, Abdusamed, Bartug zaman alsın diye tüm sene yazarken şimdi görmezden geliyoruz belki de birşey yapamayacaklar ama denememiz şart, orta sahaya adam alınmalı ama genç ve ismi duyulmamışlara açım kendi adıma.

TS geçen sene başında rezil denilirken az daha şampiyon olacaklardı. Bu sene çok maç olacak inşallah fener Sosayı da alırsa hep beraber kim haklı kim değil göreceğiz tek korkum Terim, 1 ve 3. Dönemdeki Terim olursa süper, 2. Dönem ve geçen seneki Terim olursa istersen Modriç,Pogba al boş
Gecen sene alinan ortasahalara bakinca Yönetim ne yapsın daha millet ffp nin ciddiyetini anlamiyor oyuncularidami yonetik oynatsin birazda teknik ekip işini bilsin eldekilerden verim alsın

Bizimkiler maicondan gelen parayı mensahs gomucek de üstüne eldeki çöpleri çıkarmadan bir de satın alma opsiyonu mu vereceğiz :)

Günaydın renktaşlar,

Tapia

Yangel Herrera Bellegarde​

Tapia defansif orta saha oyuncusu. Herrera çift yönlü bir oyuncu, top tekniği ve pas kabiliyeti iyidir. Bellegarde dripling yeteneği yüksek bir oyuncu. Böyle değişik rolde olan oyuncuların karışımı bir orta saha kurmak faydalı olur diye düşünüyorum. İlla bu oyuncu olsun diye değil, başka isimlerde olabilir. Fakat Tapia ve Herrera bonservisi elinde olan oyuncular, makul bir fiyata gelebilir diye düşündüm. Sizce şöyle bir orta saha nasıl olur?

Bir diğer konu, Türkiye'den yabancılar oyuncu alma hastalığı son bulması lazım. Boşuna diğer takımlara o kadar ilgi alaka gösteriliyor. Avrupa aynı tipte yüzlerce oyuncu var. Bütçeye uygun bir çok oyuncu bulursun ama buna vakit ve enerji harcamak istemiyorlar ise buyursunlar Beşiktaş ile Mensah düellosu yapsınlar.

@Sarp Ekin

Sorun MHY ya da Mensah değil, sorun FFP den dolayı kulüp ne genç nede hazır oyuncu bonservisi ile alamıyor.

Bu daha açık nasıl yazılır bilmiyorum. Yoksa MHY ya da Mensah bize seviye atlatırı idda eden yok. Ancak her iki oyuncu bu yoklukta maalesef değerli. Bundan 5 sene önce olsa her iki oyuncuya emin ol kimse dönüp bakmazdı.

Artık kumdan kafanızı kaldırıp bakın arkadaşlar gerçekleri görün. Ne para var ne de kafana göre borçlanma özgürlüğün var.

Bugün Açıklanırsa Donk açıklanır. Omar Pazartesi yada Salı açıklanacak büyük ihtimal. Kerem ise antremanlara çıkıyor ama açıklamak için eylül ayını bekliyorlar deniyor yetiştirme ücreti ödememek için.

Not: Kerem konusunda Haksızlık yapılıyor, bana göre ödenmesi gerek yetiştirme ücreti. Kendi ülkenin takımı alt ligler bu çarkı nasıl döndürsün bizlerin destek olması lazım. Yabancı futbolculara menajerlere neler yediriyorlar Erzincanspora gelince 150 bin vermek çok mu. Bize yakışmayan hareket bence.

Yetiştirme bedeli Erzincan’a mı verilecek başşak a mı verilecek ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün Açıklanırsa Donk açıklanır. Omar Pazartesi yada Salı açıklanacak büyük ihtimal. Kerem ise antremanlara çıkıyor ama açıklamak için eylül ayını bekliyorlar deniyor yetiştirme ücreti ödememek için.

Not: Kerem konusunda Haksızlık yapılıyor, bana göre ödenmesi gerek yetiştirme ücreti. Kendi ülkenin takımı alt ligler bu çarkı nasıl döndürsün bizlerin destek olması lazım. Yabancı futbolculara menajerlere neler yediriyorlar Erzincanspora gelince 150 bin vermek çok mu. Bize yakışmayan hareket bence.

Benim anlamadığım bunlar eylül ayını neden bekliyor? Oyuncunun yaşı 22 olacak desek adam ekim doğumlu bildiğim kadarıyla. Yetiştirme bedelinin verilmesi taraftarıyım ben de. Lakin bunu bile düşünüyorsak maddi anlamda meteliğe kurşun attığımızın resmidir net.

Kerem Aktürkoğlu Başak alt yapısından çıkma bir oyuncu. Erzincan son oynadığı takım.

Yetiştirme bedeli Başaka verilir. Dolayısıyla yönetimin Başaka para vermemesini doğru buluyorum. çok etik bir davranış bence :)

Oynadığı son takıma veriliyor yetiştirme bedeli diye biliyorum. Erzincan alır bence.

Başakşehire ödenecek. Ödenmemesi en doğrusu

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt