Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ona lafım yok zaten benim derdim Vedat 20,30 eder diyenlerle.

Hayır Vedat'ın ismini bilmezlerken ben geçen yıl şubatta Vedat alınmalı falan yazıyordum ama adamın olayı belli, kapasitesi belli. Fiziğiyle oynayan bir oyuncu, Avrupa arenasında hiç olmamış, Adem Büyük onun kadar maça çıksa o da o kadar gol atardı bizim ligde zaten.
Muriqi maksimum 8-12 arası eder dün de yazdım fakat şöyle bir şey de var, Diagne'nin 13 ettiği yerde Muriqi 15-18 eder.

Şu tezatlığa bak biz 13'e aldık, kuşlar 18'e verecek... Geçen sene sağlam kaçırdık ya.

——-———-Müslera————-

Ömer—-Luyi—Marcao—-Sarachi

———-Yakup—Lerma————-

Kamil————--Arda———-Emre

———-——Falcao——————-

3 Transfer ile sezonu açarız.. En iyi ihtimal..

Muriqi maksimum 8-12 arası eder dün de yazdım fakat şöyle bir şey de var, Diagne'nin 13 ettiği yerde Muriqi 15-18 eder.

Şu tezatlığa bak biz 13'e aldık, kuşlar 18'e verecek... Geçen sene sağlam kaçırdık ya.

Diagne o dönem 5-7 ederdi ki kendisinin GSC Scout konusunda da yazmıştım.

Böyle kıyaslamalar yaparsak Andy Carroll zamanında 40 etti, nice adamlar 100 üstü transfer yapmalıydı ondan sonra.

Arabistan'a falan gitse ok diyeceğim, Lazio'nun transfer politikasına falan da bakıyorum yedek santrafor olacak adama 20 verme ihtimalleri mantık dahilinde değil.

Onun tamamen yonetımle alakası oldugunu dusunuyorum. Dıagne gecen sene suyun obur tarafında olsaydı en kotu +13 mılyona satarlardı yada satmıs gıbı gosterırlerdı

Feghouli maasini 2 milyona indirsin,fatih hoca ve butun taraftarlardan ozur dilesin takimi sattigi icin.o zaman dusunuruz🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt