Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensahin satin alma opsiyonu o kadar yüksrk mi diyerakami yazmiyor Ali Naci? Sanki üc dört kere kiralik teklif 1,x milyon ve satin alma opsiyonu var yazdi, ama opsiyonun kac oldugunu yazmiyor.

Mensahin satin alma opsiyonu o kadar yüksrk mi diyerakami yazmiyor Ali Naci? Sanki üc dört kere kiralik teklif 1,x milyon ve satin alma opsiyonu var yazdi, ama opsiyonun kac oldugunu yazmiyor.
Yüksek tabi. KAyserinin atletico'ya borcu 3.8 milyon. Sözleşmede de sonraki satıştan %40 pay var. Nerden baksan satın almak opsiyonu yine 3-4'ü bulur

Mensah kiralık+opsiyonlu gelecekse gelmesin.1.5+ 2-3 topcuya anca mantıklı oluyor.Hem çöpler elinizde kalacak maaş vericez hem mensahs bir sürü masraf.

Transfer dehası yönetim bakalım.ne yapacak

EfXQ38VXkAAMKfD

Orta sahaya bakiyorum

Beşiktaş 3 verince kabul ediyorlarda bizden 5 mi istiyorlar ? 1.3 kiralama verip 3 de opsiyon koysan zaten beşiktaştan daha fazla vermiş oluyoruz

@Sarp Ekin

Sorun MHY ya da Mensah değil, sorun FFP den dolayı kulüp ne genç nede hazır oyuncu bonservisi ile alamıyor.

Bu daha açık nasıl yazılır bilmiyorum. Yoksa MHY ya da Mensah bize seviye atlatırı idda eden yok. Ancak her iki oyuncu bu yoklukta maalesef değerli. Bundan 5 sene önce olsa her iki oyuncuya emin ol kimse dönüp bakmazdı.

Artık kumdan kafanızı kaldırıp bakın arkadaşlar gerçekleri görün. Ne para var ne de kafana göre borçlanma özgürlüğün var.
Katıldığım noktalar var katılmadığı var yönetim beceriksiz alamıyor diye Kayseri veya Kasımpaşa ya kazıklanmamalıyız

50 gole yakın katkı veren Sörloth'un çıkış maddesi 9 milyon euro ama Lazio ne hikmetse ligin 4. 5. falan iyi forveti olan Muriç'e 20 veriyor. Sonra üstün GSC diloları da Muriç'e 20 az, 1 sene oynatsalar 30'a giderdi diyor.

Gören de Türkiye Ligi değil EPL falan sanar.

50 gole yakın katkı veren Sörloth'un çıkış maddesi 9 milyon euro ama Lazio ne hikmetse ligin 4. 5. falan iyi forveti olan Muriç'e 20 veriyor. Sonra üstün GSC diloları da Muriç'e 20 az, 1 sene oynatsalar 30'a giderdi diyor.

Gören de Türkiye Ligi değil EPL falan sanar.
Admın onemlı olan satıs becerısı degıl mı?Illegal yada legal ne farkeder?Becerebılseler bızımkılerde yapacak ama beceremıyorlar.

Admın onemlı olan satıs becerısı degıl mı?Illegal yada legal ne farkeder?Becerebılseler bızımkılerde yapacak ama beceremıyorlar.

Ona lafım yok zaten benim derdim Vedat 20,30 eder diyenlerle.

Hayır Vedat'ın ismini bilmezlerken ben geçen yıl şubatta Vedat alınmalı falan yazıyordum ama adamın olayı belli, kapasitesi belli. Fiziğiyle oynayan bir oyuncu, Avrupa arenasında hiç olmamış, Adem Büyük onun kadar maça çıksa o da o kadar gol atardı bizim ligde zaten.

Ona lafım yok zaten benim derdim Vedat 20,30 eder diyenlerle.

Hayır Vedat'ın ismini bilmezlerken ben geçen yıl şubatta Vedat alınmalı falan yazıyordum ama adamın olayı belli, kapasitesi belli. Fiziğiyle oynayan bir oyuncu, Avrupa arenasında hiç olmamış, Adem Büyük onun kadar maça çıksa o da o kadar gol atardı bizim ligde zaten.
Orada gercekten tutarsızlık var.Hele kı Sorloth Vedat mukayesesi mantık dısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt