Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20200814-022051_Gallery.jpg
Popişinin iki yanagina kurban oldugum kadin ❤💛

Sezon baslarinda formsuz olmamizin sebebi oyuncularin takima gec katilmasi ve uyum sorunu yasamalari

Tudor döneminde mesela transferler geciktigi icin ahmet calik’la selcuk’la sinan gumus’le yasin oztekin’le falan ostersunds macina cikmistik ve elendik

Daha sonra transferler augustos ayindan önce gelince Feghouli haric,takim ligde Iyi bir sekilde baslamisti

Uyum ve birlikte calisma gercekten cok Önemli bu yuzden en azindan kuracagimiz iskelet kadro da yer alacak oyuncularin kampa yetismesi gerekir

Anadolu klüplerinin oyuncu satarken yeni gelin edalarını bir de bizimkilerde oyuncu alırken askerden yeni gelmiş gibi hareket etmelerine anlam vermek mümkün değil. Dünya üzerinde başka topçu mu yok Mensah yukarı Mensah asagi, hadi bonservis laflari geçmese neyse. Kitlenmişler sabit bir isme.

Belhanda'yı Chamakh'a benzetiyorum. Zaten hemşehriler, Chamakh kendini Ronaldo sanıyordu(saç stiline bakın) bizim Belhanda da bir :poop: sanıyor. Yetenekli olabilir ama tarihimizin en bekleneni veremeyen oyuncusu.

kamp olayı önemli ama fazla takıntı yapıyoruz. alacağımız oyuncunun illa bizle kamp yapması gerekmiyor kulübünde kamp yapması önemli. lemina da falcao da aylarca oynamadan geldiler.

kaliteli oyuncu idmanlıysa fiziken hazirsa geldiği günün ertesinde dahi iyi oynar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence kampı eski takımlarında yapmaları bizim adımıza daha iyi, malum bizde kampı görenin pili bitiyor.

sent via GSC

Transfer dönemi başlığının Polonyalı 2 oyuncuların takip başlığı diye değiştirilmesini talep ediyorum. ikisine vereceğimiz 5-10 milyon, 3 sene sonra 30 olarak dönecek. Bu kadar eminim. Haaland gibi ulan elimizden kaçırdığımïz futbolculara bak diyeceğiz. Ricardo kaka Gaziantep geyiğine dönecek iş.

Transfer dönemi başlığının Polonyalı 2 oyuncuların takip başlığı diye değiştirilmesini talep ediyorum. ikisine vereceğimiz 5-10 milyon, 3 sene sonra 30 olarak dönecek. Bu kadar eminim. Haaland gibi ulan elimizden kaçırdığımïz futbolculara bak diyeceğiz. Ricardo kaka Gaziantep geyiğine dönecek iş.

kral bu türkçeyle zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt