Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene şampiyon olmazsak hoca gider hele hele yine 5-.6 falan durumu olursa 7-8 hafta kala gider.Bize güvenin bildikleri vardır deyin dedi bekliyoruz taraftar sabrediyor zaten şu an yanginlik bir durum pek yok.2 kişi gönderip 1 orta saha işini 3-4 gün içinde cozseler baya rahat ederiz
O 2 kişinin gitmesi için söylenti bile yok. Bu yolun sonunun nereye gittiği çok açık. Belhanda feghouli babel takımda kalır bir tek seri kiralanır.

Katılmıyorum.
Kiralık olarak doğru oyuncuları seçersen şu dönemde en mantıklı iş.
hem genç osun hem yetenekli olsun ama 2,3 milyon bonservisi olsun.Böyle oyuncuları çok zor buluruz.
geçen sene takımın en iyileri onyekuru,lemina ve her ne kadar beğenmesemde seriydi. yani kiralık oyuncular.
İyi zaten problem iyi olup olmamaları değil ki bahsettigin isimlerin kulübe 1 senelik maliyeti tahminen 10 milyon euro ve şu an hiçbirine sahip degilsin.Her sene kiralıklara10 10 verdiğimiz için ortasahamiz tamamen bos yine kiralayacagiz seneye yine adam arayacağız

Onyekuru sart kardesim. Baska Winger yokmu diyeceksin var tabiki ama Bu yönetim alir mi? Biraz zor. Bizi Henry Babel tercihi arasinda birakmazlarsa Bende birsey bilmiyorum. Henry Avrupa Ligi Elemelerine yetisirse öp basina koy derim. Ayrica kamp görmüs Henry Bu ligin anasini aglatir net
Evet lakin böyle bir yere varılmaz 2 senede bir sürü oyuncu satıldı kazanılan paralar çöp edildi sonra kiralık peşinde kosuluyor.Şl yokken 1 senelik kiralık topculara 3-4 milyon veremeyiz

Katılmıyorum.
Kiralık olarak doğru oyuncuları seçersen şu dönemde en mantıklı iş.
hem genç osun hem yetenekli olsun ama 2,3 milyon bonservisi olsun.Böyle oyuncuları çok zor buluruz.
geçen sene takımın en iyileri onyekuru,lemina ve her ne kadar beğenmesemde seriydi. yani kiralık oyuncular.
Ts buluyor

Bence Erdi Kaan'a göre stoperde daha faydalı olur..
Kaan Ayhan konusu tamamen kapanmış değil.
Sassuolo zamanında parayı yatıramadığı için transfer gerçekleşmedi.
Oyuncunun serbest kalma bedelinin süresi bittiği için Düsseldorf biraz daha fazla bir bedel talep ediyor.
Galatasaray bu transferi satın alma opsiyonu ile çözmek istiyor ancak Düsseldorf bunu geçen sene de kabul etmemişti. Zor bir transfer ama girişim yapılacak gibi.
Kaan Ayhan olmazsa alternatifler hazır.
Adil Demirbağ, Fatih Kurucuk ve Erdi Dikmen. (TransferWeb)

Bence Erdi Kaan'a göre stoperde daha faydalı olur..
Kaan Ayhan konusu tamamen kapanmış değil.
Sassuolo zamanında parayı yatıramadığı için transfer gerçekleşmedi.
Oyuncunun serbest kalma bedelinin süresi bittiği için Düsseldorf biraz daha fazla bir bedel talep ediyor.
Galatasaray bu transferi satın alma opsiyonu ile çözmek istiyor ancak Düsseldorf bunu geçen sene de kabul etmemişti. Zor bir transfer ama girişim yapılacak gibi.
Kaan Ayhan olmazsa alternatifler hazır.
Adil Demirbağ, Fatih Kurucuk ve Erdi Dikmen. (TransferWeb)
Murat bazen su Nexus yada Transferweb sayflarının bırının admini oldugundan kuşkulanmıyor degilim :)

Evet lakin böyle bir yere varılmaz 2 senede bir sürü oyuncu satıldı kazanılan paralar çöp edildi sonra kiralık peşinde kosuluyor.Şl yokken 1 senelik kiralık topculara 3-4 milyon veremeyiz

Katiliyorum ama süratli kanatsiz bir sezon daha görmek istemiyorum. Ozaman opsiyonuyla kiralasinlar ki seneye FFP de bitiyor.

Bu transfer dönemi hep dejavularla mı geçecek.
Hep aynı isimler

Ulan 12 ağustos transfer yetisecek dedi hoca hicbir sey mi olmaz? Amaciniz hocayi istifa ettirmek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt