Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs miz küllerinden doguyor
amrabat nerde

EfUiwrZWkAMLNVI

Okan, Muslera yokken 10 mac idare edemeyecek ve kaleci bakiyosan, hic vakit kaybetmeden Okan'in sozlesmesini fes ediceksin. Bosu bosuna maas vermenin anlami yok. Bu takimin 3. kalecisi alt yapidan genc olmali. 3. kaleciye 3-5 milyon TL harcayacagina, 3-5yuzbin bi gence ver. Bu arada Okan'in Fatih'ten kotu kaleci olmadigini dusunuyorum.

Muslera'nın yokluğunda oynatabileceğin 2 tane kaleciye ihtiyacın var. Yarın Okan sakatlanırsa ya da kırmızı görürse kaleye kimi geçireceksin?

Olay Fatih'in Okan'dan iyi kaleci olması değil, forma giyebilecek minimum 2 tane kaleciye sahip olma gerekliliğin

Admın onemlı olan satıs becerısı degıl mı?Illegal yada legal ne farkeder?Becerebılseler bızımkılerde yapacak ama beceremıyorlar.
Illegal satis istiyorsan bi sağa kaydirira
Belhandayı motive etmeye bakalım anlaşılan kimseyi alamayacağız. Ön liberoya beleş birini bulup yolumuza devam edelim. 4.lük için savaşırız işte bu sezon. Daha fazlasının olacağını sanmıyorum
ne 6 numarasi Donk oynayacak orda iste Luyin ve Marcao iyilesti

Sergen bu forumun görüp görebilecegi en ergen kişiliksin. Gurrpegi kim?
Saçma sapan her duyuma atlama artık ha ayrıca ardaya salliyosun bu çocuk maça cikmamis hayatinda neyine bu kadar gaza geldin anlamis degilim

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seninle muhattap olmak bile istemiyorum.bu ne tuhaf ve gereksiz bir yorumdur...hangi duyuma anlatmısım?gurpegi yorumu üzerine konustuk 1-2 sayfa sadece.survivor yiğit sen ne sacmalıyon oglum?gurpegi gecen yaz bütün transfer duyumlarını veren kişiydi.sen tabi masterchef elemelerine katıldıgından bilmiyo olabilirsin.ardaya en az sallayan benim,sen nasıl takip ediyon forumu?maca kim cıkmamış,ne gazı?ne diyon lan?ayrıca gurpegi yorumunu basta ciddiye almayan benim,musap istediğimizi söylemiş işte diyince gurpegi yorumunu arastırıp claudio gomes haberi buldum gecen seneden.ondan sonra gündem degişsin diye forumda 10 senede en az kadro kuran ben bi ilk 11 yazdım.sana bu kadar acıklama yaptıgım içinde kızgınım.ama hayat böyle işte,sana bile laf anlatmak durumunda kalıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
seninle muhattap olmak bile istemiyorum.bu ne gereksiz yorumdur...hangi duyuma anlatmısım?gurpei yorumu üzerine konustuk 1-2 sayfa sadece.survivor yiğit sen ne sacmalıyon oglum?gurpegi gecen yaz bütün transfer duyumlarını veren kişiydi.sen tabi masterchef elemelerine katıldıgından bilmiyo olabilirsin.ardaya en az sallayan benim,sen nasıl takip ediyon forumu?maca kim cıkmamış,ne gazı?ne diyon lan?ayrıca gurpegi yorumunu basta ciddiye almayan benim,musap istediğimizi söylemiş işte diyince gurpegi yorumunu arastırıp claudio gomes haberi buldum gecen seneden.ondan sonra gündem degişsin diye forumda 10 senede en az kadro kuran ben bi ilk 11 yazdım.sana bu kadar acıklama yaptıgım içinde kızgınım.ama hayat böyle işte,sana bile laf anlatmak durumunda kalıyorum.
:puhaha:

Okana yedek lazımdı. Kimi bekliyorsunuz ya? Ünal aysal yüzünden ceza aldık ffpye girdik herkesi aldık diye. 3 ay için kaleciye dünya para mi gömelim? Ffp bu sene önemli bitsin de kurtulalım. 2 orta saha dışında da çok ciddi transfer ihtiyacı yok. Saçma sapan isimler yazanlar var, euro kuru 9 ne olacağı belli değil. Gerçekci olun lütfen. Elinden gelse takımı değiştirecek kişiler var forumda. 2 tane düzgün orta saha alınsın yine şampiyonluğa oynarız. Emre kılınç alınmış hala 3 tane daha kanat alınsın diyenler var, emre yedeğe mi alındı? Biraz güvenin kadroya.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera'nın yokluğunda oynatabileceğin 2 tane kaleciye ihtiyacın var. Yarın Okan sakatlanırsa ya da kırmızı görürse kaleye kimi geçireceksin?

Olay Fatih'in Okan'dan iyi kaleci olması değil, forma giyebilecek minimum 2 tane kaleciye sahip olma gerekliliğin
Bu takimin her yil 3 kaleci yokmu zaten kadrosunda? Kadrodaysalar oynayacak kapasiteleri oldugunu dusunuyorsun demektir mantikli olarak. Muslera'da insan yilda 3-5 mac kacirabilir ayagi kirilmasada. Eger bir kac mac idare edeyemeyecek ise 2. ve 3. kaleciler, neden maas veriyorsun? Aldigimiz iddia edilen kaleci tam bir cop. Var olan 2. ve 3. kalecilerden en ufak bir artisi yok. O halde neden 3-5 milyonda ona verecegiz?

Şu yoklukta kaleci olarak Berk'i denemeliydik tabii hoca her gün beraber daha iyisini bilir elbette ama Fatih'te o kadar sıradan bir profil ki, denesek ne kaybederiz diye düşünüyor insan haliyle.

Koray çok gelişme kat etti. Boş yere bedava yolladik. Daha çok genç seneye için anlaşmak lazim şimdiden

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi yönetimi geçtim hocanın da hiçbir açıklama yaptığı yok. Demek ki o da memnun halinden. Anladığım kadarıyla kulüptekiler başarıdan şampiyonluktan falan vazgeçmişler. Bu sene şampiyon olamazsak çok net söylüyorum 5 seneye anca toparlanırız. Bu sene şampiyonluğu alan uçar gider biz de arkasından bakarız ama kulüpten kimsenin umrunda değil gibi
Her sene ayni muhabbet. Sampiyon olan ucar gider bjk ikinci sampiyonluktan sonra ucamadi biz ikinci sampiyonluktan sonra ucamadik. Demem o ki takimlarin ekonomosi duzelmedigi surece kimse ucup kacamaz. Danisikli dövusle bi sene o bi sene bu sampiyon olur anamizin liginde birbirimizi yeriz anca

Boss- Marcao -Emin-Işık Kaan-Donk yeter la ne stoperi bizim sıkıntımız savunma değil ki takım üretken değil skor anlamında ortasaha lazım forvet lazım sağlamından

seninle muhattap olmak bile istemiyorum.bu ne tuhaf ve gereksiz bir yorumdur...hangi duyuma anlatmısım?gurpegi yorumu üzerine konustuk 1-2 sayfa sadece.survivor yiğit sen ne sacmalıyon oglum?gurpegi gecen yaz bütün transfer duyumlarını veren kişiydi.sen tabi masterchef elemelerine katıldıgından bilmiyo olabilirsin.ardaya en az sallayan benim,sen nasıl takip ediyon forumu?maca kim cıkmamış,ne gazı?ne diyon lan?ayrıca gurpegi yorumunu basta ciddiye almayan benim,musap istediğimizi söylemiş işte diyince gurpegi yorumunu arastırıp claudio gomes haberi buldum gecen seneden.ondan sonra gündem degişsin diye forumda 10 senede en az kadro kuran ben bi ilk 11 yazdım.sana bu kadar acıklama yaptıgım içinde kızgınım.ama hayat böyle işte,sana bile laf anlatmak durumunda kalıyorum.
sakin ol
degmez yigidim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt